Tarih: 30.11.2023 19:47

Netflix Türkiye'nin geçen hafta en çok izlenen dizileri belli oldu!

Facebook Twitter Linked-in

10. Terzi: 2. Sezon

Esvet ve Dimitri'nin evliliğiyle hayatı alt üst olan Peyami, diğer yandan annesini bulmaya adım adım yaklaşıyor. Bu dönemde hayatına aldığı Cemre en büyük dert ortağı olurken, Peyami annesiyle ilgili gerçeklere de adım adım yaklaşmaktadır.


9. Bodies

Dört farklı tarihte gerçekleşen cinayetteki maktül aynı olunca cinayeti çözmeye uğraşan dört dedektifin kaderi birbirine bağlanır.


8. Göremediğimiz Tüm Işıklar

Anthony Doerr'in Pulitzer ödüllü aynı adlı romanından uyarlanan dizi, 2. Dünya Savaşı döneminde görme engelli Fransız genç kız ile bir Alman askerin hikayesini takip ediyor.


7. My Demon: 1. Sezon

 Acımasız bir iblis, taş kalpli zengin bir kadınla yaptığı anlaşmanın ardından güçlerini kaybeder.


6. Ceza Kanunu

Netflix'in Brezilya yapımı polisiye dizisi, gerçek suçlardan esinlenen aksiyon dolu bir öyküye sahip.
Özel bir güvenlik şirketinin Paraguay'daki binasında gerçekleşen müthiş soygun sonrasında Foz do Iguaçu polis merkezinden gelen federal ajanlar, karmaşık bir soruşturma süreci başlatırlar.


5. Yaratılan

Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan epik öyküde 'Yaratılan', insanoğlunun en temel sorularından biri olan 'ölüm ve sonrasına' odaklanıyor.

Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.


4. Neredeyse Sıradan Bir Aile

Bir cinayet sonucu birbirlerini korumak durumunda olan görüntüde mükemmel bir ailenin yaşadığı olaylar konu ediniyor.
 


3. The Crown: 6. Sezon

Altın Küre ve Emmy ödüllü dizide, Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığındaki siyasi rekabetler, aşk ve 20. yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.


2. Terzi: 3. Sezon

Yeteneğini büyükbabasından miras alan başarılı terzi Peyami, dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalır ve en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer.


1. Squid Game: The Challenge: 1. Sezon

Para sıkıntısı olan birçok oyuncu, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul eder, ancak bu oyunlar sandıkları kadar masum değildir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —