Tarih: 16.03.2023 09:13

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE Tuzla TOKİ sonuçları açıklandı mı? 16 Mart 2023 Tuzla TOKİ kura çekimi izle

Facebook Twitter Linked-in

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi, kurumun YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak çekilişin ardından erişime açılacak. Birçok kişi internette "16 Mart 2023 Tuzla TOKİ sonuçları isim listesi açıklandı mı?" sorusunu araştırıyor. İşte, TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle ekranı...

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları konuyla ilgili olan vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlanmış durumda. İstanbul çekilişleri, 16 Mart 2023 Perşembe günü itibarıyla başlıyor. Bu ilçemizin yanı sıra Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri'de yapılması planlanan konutlara ilişkin kura çekimi için de geri sayım sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 50 bin sosyal konut için 16 Mart'ta kuraları çekmeye başlayacaklarını açıklamıştı. 16 Mart 2023 Tuzla TOKİ sonuçları isim listesi şimdiden merak konusu oldu. İşte, TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle ekranı...

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

20 bin 920 hak sahibinin belirleneceği İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi 16-29 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kura çekilişi TOKİ'nin Youtube sayfasından canlı olarak izlenebilecek. Çekilişler 16 Mart 2023 tarihinde saat 10.00'da başlayacak..

TOKİ ÇATALCA, SİLİVRİ, ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Bakan Kurum'un sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre Çatalca için 30 Mart'ta, Silivri Selimpaşa için 30 Mart'ta ve Arnavutköy, Esenler, Başakşehir içinse 1-19 Nisan tarihleri arasında kura çekimi yapılacak.

İSTANBUL TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ kura çekilişi canlı yayın ardından belli olan isim listesi e-Devlet üzerinden öğrenilebilir.

Kura çekimini canlı olarak izleyemeyecek olan kişiler ise çekiliş tamamlandıktan sonra TOKİ'nin resmi internet adresi üzerinden sorgulama yapabilecekler.

TOKİ KURA SONUCU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —