Tarih: 12.02.2024 21:50

Selin Akçay Kimdir? Selin Akçay Neden Öldü?

Facebook Twitter Linked-in

İşadamı Barbaros Tüzün, bir yıldır devam eden ilişkisi olduğu Filiz Akçay ve kızı Selin Akçay'ı evlerinde silahla vurarak öldürdü. Cinayetin ardında, Tüzün'ün Filiz Akçay'a evlenme teklifinde bulunduğu, olumsuz yanıt alınca olayı gerçekleştirdiği iddiaları yer alıyor.

Evlenme Teklifi ve Olumsuz Yanıtın Ardından Cinayet

İstanbul Bağcılar’da yaşayan 42 yaşındaki Filiz Akçay, bir yıldır Barbaros Tüzün ile ilişki yaşıyordu. Tüzün, ilişkilerinin ilerlemesiyle Filiz Akçay'a evlenme teklif etti ancak bu teklif olumsuz bir yanıtla karşılandı. Evlenme baskısının artmasıyla Filiz Akçay, ilişkiyi sonlandırmaya karar verdi. Bu karar, ikili arasında sert tartışmalara neden oldu.

Korkunç Olayın Gerçekleştiği An

Barbaros Tüzün, dün saat 09.00 sıralarında Sakarya'dan İstanbul Bağcılar'daki evine gelerek Filiz Akçay'la konuşmak istedi. Ancak bu görüşme kısa sürede korkunç bir olaya dönüştü. Eve giren Tüzün, bir süre sonra silah sesleri duyuldu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, evde kan gölüne dönmüş bir manzarayla karşılaştı.

İlayda Kıl Payı Kurtuldu

Barbaros Tüzün'ün eve gelmesinden 20 dakika önce staj için evden çıkan diğer kızı İlayda Akçay, cinayetin gerçekleştiği anlardan habersizdi. İlayda Akçay'ın eve gelmesiyle trajik olayın boyutu daha da büyüdü. Olayın ardından Barbaros Tüzün'ün, Filiz Akçay ve kızı Selin Akçay'ın cesetleri Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, kullanılan tabanca ise Polis Kriminal Laboratuvarı'na teslim edildi.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —