Tarih: 01.01.2016 00:00

Muhammed Yakut 7. Video izle, Muhammed Yakut Videoları İzle!

Facebook Twitter Linked-in

Son günlerde Youtube'a yüklediği videolarla gündeme gelen Muhammed Yakut, şu an Almanya’da olduğunu açıkladı. Yakut hakkında en çok merak edilen konu Sedat Peker ile ilişkisi olup olmadığı. Diğer yandan Yakut’un 14 ayrı sabıkası olduğu iddia ediliyor.

Youtube'da "Deliler Delisi" adıyla videolar yayınlamaya başlayan Muhammed Yakut, son günlerin en çok konuşulan ismi oldu.

Hesabına erişim engeli

Türkiye siyasetine dair iddiaları ile gündeme gelen Muhammed Yakut’un, 7 video çektiği Youtube hesabı kapatıldı.

Fakat başka bir hesaptan paylaşım yapmaya başlayan Yakut, Almanya’nın Giessen kentinde olduğunu açıkladı.

Türkiye medyası Yakut’un 6 Nisan 2023'te Edirne Kapıkule Hudut Kapısından kara yoluyla yurt dışına çıktığını yazdı.

Yakut videosunda ayrıca Peker, Sarallar, Şahinler, Zazalar, Çakıcı, Çakırlar, Atmaca grupları gibi Türkiye’deki mafya yapıları ile ilişkisi olduğunu söyledi.

“Diyarbakırlı Sedat Peker” yakıştırması

Diyarbakır şivesi ile konuşan ve “organize suç örgütü lideri” olmakla suçlanan Sedat Peker’i taklit eden Yakut hakkında Türkiye medyasında da detaylı bilgi bulunmuyor.

Sosyal medyada “Diyarbakırlı Sedat Peker” benzetmesi yapılan Muhammed Yakut'un Diyarbakırlı olduğu daha önce Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı belirtiliyor.

Ayrıca kendisi de eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut’un yeğeni olduğu söyledi. Videolarında da yanında Diyarbakırspor forması bulunduruyor.

İşlediği suçları kendisi anlattı

Kendisini anlatırken Hasan Yakut’un oğlu olduğunu, amcası Hacı Yılmaz Yaskut’un künyesi ile yengesinin bileziğini çalarak Ankara’da satmak üzereyken kuyumcuda yakalandığını anlatıyor.

Atatürk Anadolu Lisesi’nde okuduğunu belirten 51 yaşındaki Yakut, ikinci suçunun adam yaralama, üçüncü suçunun ise gasp olduğunu söylüyor.

Yakut ayrıca, 2012'de Körfez ilçesindeki Denizatı Petrokimya Şirketi'nin sahibini kaçırma iddiasıyla tutuklanmıştı.

Ancak Medya Radar’ın haberine göre, Yakut'un yağmadan, hırsızlığa, dolandırıcılıktan, şantaj ve tehdide kadar 14 ayrı sabıkası bulunuyor.

Video paylaştıktan sonra İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliğince hakkında 15.04.2023 tarihinde verilen karara istinaden “hakaret” ve “terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek” suçlarından aranma kayıtlarının bulunan Yakut’un hala 4 dosyasının açık olduğu belirtiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —