Tarih: 21.07.2023 18:49

Neslihan Atagül Kaç Yaşında? Boy Kilo

Facebook Twitter Linked-in

Neslihan Atagül kaç yaşında, konusu ünlü oyuncuyu takip edenler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Aynı zamanda güzel oyuncu hakkında Neslihan Atagül boy kilo gibi bilgiler de aranmaktadır. Fatih Harbiye ve Kara Sevda isimli TV dizilerindeki oyunculuğu ile ününe ün katan güzel oyuncu sosyal medya hesaplarını da aktif kullanıyor. Sinema ve dizi sektöründe oldukça fazla rol alan Türk kadın oyunculardan biridir.

20 Ağustos 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenli bir ailede büyümüştür. Reklam yıldızı oyunculuğu yapmaya 2005 yılında başlamıştır. 2006-2010 seneleri arasında ise dönemin popüler dizilerinden olan Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakterini canlandırmıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde öğrenim gören Atagül, 2011-2013 seneleri arasında yayımlanmış olan Hayat Devam Ediyor adlı televizyon dizisinde Şirin Bakırcı karakterine hayat vermiştir. Hadi içeriğimize geçelim Neslihan Atagül kaç yaşında, Neslihan Atagül boy kilo ve Neslihan Atagül nereli gibi konuların yanıtını burada bulabilirsiniz.


Neslihan Atagül Kaç Yaşında 2023

Ünlü oyuncu hakkında en çok merak edilen konulardan biri ise yaşıdır. Neslihan Atagül kaç yaşında sorusunun yanıtı ise: 30 yaşındadır. 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Güzel oyuncu İlk Aşk, Araf, Senden Bana Kalan gibi sinema projelerinde de rol almıştır.

Neslihan Atagül, Tofita, Sütaş, Pantene, Puma, Polaroid, Bulgari, Pembe Top Sahada gibi reklam projelerinde de rol aldı. 2007 yılında Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. 2021 yılında ise En İyi Kadın Dizi Oyuncusu ve Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu ödüllerini kazanmıştır.

Neslihan Atagül Boy Kilo

Neslihan Atagül boyu kilosu gibi konular da sıkça araştırıldığı için eniyisor.com olarak bu konuda da araştırma yapıp sizin için burada soruyu yanıtladık. Neslihan Atagül boy kilo: 1.69 boyunda, 49 kilogram ağırlığındadır.

Neslihan Atagül Göz Rengi


Güzel oyuncunun göz rengi de merak edilmektedir. Neslihan Atagül göz rengi yeşil olarak bilinmektedir. Türk Televizyon dizilerinde sıklıkla karşımıza çıkan Neslihan Atagül’ün sosyal medya hesaplarında milyonlarca kişi tarafından takip edilmektedir. Örneğin Instagram hesabında 14 milyondan fazla kişi takip etmektedir.

 

Neslihan Atagül Nereli?

Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenli olan Neslihan Atagül İstanbul’da doğmuştur. Doğal olarak bu durum neticesinde İstanbullu diyebiliriz.

2018 yılında internet dizisi olan Dip dizisinde Bilge Koral karakterini canlandırmış. 2023 yılında yine internet dizi filmlerinden biri olan Aaahh Belinda’da Dilara/Handan karakterlerini canlandırmıştır. Her iki projede de başrol oyuncusu olmuştur.

Neslihan Atagül Hastalığı Ne?

Oyuncunun hayranları tarafından Neslihan Atagül hastalığı nedir konusununda sıkça araştırılan konulardan biri olduğunu fark ettik. Bu konu ile ilgili araştırma yaptığımızda Neslihan Atagül’ün ‘Geçirgen bağırsak sendromu‘ hastalığı olduğu sonucuna ulaştık.

Neslihan Atagül Kiminle Evli Eşi Kim?

Neslihan Atagül’ün eşi yine oyuncu olan Kadir Doğulu’dur. Kadir Doğulu veya doğum adıyla Abdulkadir Doğulu (d. 19 Nisan 1982, Mersinde doğdu), Türk oyuncudur. Çeşitli dizi ve sinema projelerinde rol almıştır. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ne zaman evlendi sorusunun yanıtıysa Temmuz 2016‘da evlenmişlerdir.

Neslihan Atagül Burcu Nedir?


Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde doğmuştur. Bu durumda Aslan burcunun son döneminde dünyaya geldiğini söyleyebiliriz. Neslihan Atagül’ün burcu Aslan’dır.

Neslihan Atagül Dizileri

Neslihan Atagül’ün oyunculuğunu beğenenler güzel oyuncunun rol aldığı diğer dizileri de merak etmektedir. Neslihan Atagül yukarıda listelenen dizilerde rol almıştır. Ayrıca bunlar dışında internet dizisinde de başrol oyuncusu olarak rol almıştır.

Neslihan Atagül Annesi Fotoğrafı


Güzelliğiyle herkes tarafından ilgi odağı olan Neslihan Atagül’ün annesi de hayranlar tarafından merak ediliyor. Güzelliğini annesinden aldığını söyleyebiliriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —