Tarih: 05.02.2023 18:39

Şifresiz Taraftarium24 Tottenham Manchester maçı canlı izle Justin Tv Jestyayın Selçuk Spor Tv Tottenham Manchester maçını canlı kaçak izle

Facebook Twitter Linked-in

Tottenham Manchester City maçı için nefesler tutulmuş durumda. İngiltere Premier Ligi maçında iki takım karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Tottenham Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Tottenham Manchester City maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Tottenham Manchester City maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Tottenham ile Manchester City karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Tottenham, ligde oynadığı 21 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Fulham'ı 1-0 mağlup etmeyi başaran Tottenham, topladığı 36 puanla 5. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Manchester City ise ligde oynadığı 20 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Wolverhampton'ı 3-0'lık skorla yenmeyi başaran Manchester City, topladığı 45 puanla 2. sırada bulunuyor.

TOTTENHAM MANCHESTER CİTY MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 19:30'da başlayan Tottenham Manchester City karşılaşmasını Bein Sports 3 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Tottenham Manchester City takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

TOTTENHAM MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

NOT: SSport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —