Tarih: 17.12.2023 22:50

Yargı 76. Bölüm Full İzle! Kanal D Yargı son bölüm izle! Yargı yeni bölüm tek parça izle!

Facebook Twitter Linked-in

Yargı dizisinin 76. bölümü Kanal D ekranlarında 17 Aralık pazar günü yayınlandı. Haberimizin devamında KanalD Yargı 76. bölüm izle linkini bulabilirsiniz. 

YARGI 75. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ceylin ve Ilgaz’ın evinde hep beraber başına oturulan sofrada, işaretli pizzayı kimin yiyeceği gerginliği had safhadadır. Onları kaygıyla izleyen Osman’ı kimseye hiçbir şey çaktırmadan vermek zorunda olduğu bir karar beklemektedir.

Seçil’in adımlarını takip etmeye kararlı Ceylin, Ilgaz ve emniyet tayfasını kalplerini paramparça edecek bir hikâye beklemektedir. Ortaya çıkacak korkunç detaylarla birlikte, bir sürü bilinmezle bezeli bu olayı aydınlatabilmek her zamankinden çok daha zor olacak gibidir.

Kadir’in iyiden iyiye avucuna aldığı Osman ve Çınar için devreye girme sırası artık Yekta’dadır. Öte yandan hiç tahmin etmedikleri biri daha, bu yokuş aşağı gidişi görüp peşlerine düşecektir; Merdan Kaya…

Ilgaz, Seçil mevzusunu ve gitgide büyüyen vakayı çözebilmek için tüm adli gücüyle bir seferberlik içerisine girerken, Ceylin de kendi yöntemleriyle Seçil’in hikayesinin peşine düşecektir. Kendi alanlarından güçlerini birleştirince yenilmez olan Ceylin ve Ilgaz’ı gün sonunda hiç tahmin etmedikleri infazlar beklemektedir.

YARGI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Suzan Güverte

Yönetmen: Ali Bilgin

1. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları

Senaryo: Sema Ergenekon

Müzik: Toygar Işıklı

YARGI OYUNCU KADROSU

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Arslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne)

YARGI YENİ BÖLÜM İZLE

Yargı dizisinin Kanal D'de 17 Aralık günü yayınlanan 76. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

Yargı 76. Bölüm Full İzle Linki




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —