Tarih: 26.10.2023 22:17

Yalı Çapkını 42. Bölüm Tek Parça Full İzle ! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle !

Facebook Twitter Linked-in

Star TV ekranlarından Yalı Çapkını dizisinin 42. bölümü yayınlandı. Dizinin kırk ikinci bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Star TV'nin dizisi Yalı Çapkını ile ilgili merak edilenler ve Yalı Çapkını 42. bölüm izle linki...

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı "Yalı Çapkını" dizisi yakında STAR TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başına gelenleri anlatıyor. Dizi izle... 

YALI ÇAPKINI 41. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kaya’nın Seyran’a üniversite konusunda yardım etmesi Ferit’i çok sinirlendirir ve Seyran’la olan tartışması yalıya dönünce de bitmez. Kazım Ağa çocuk kararını desteklerken; evdekiler de Seyran’ın okumasını desteklemektedir. Gülgün de kendiyle ilgili yeni kararlar alır. Sultan ise gördüklerinden sonra Dicle’yi odasına kilitler. Ferit’in kolu ile başı tekrar derttedir ve soluğu Talih’in yanında alır. Seyran, üniversiteye gitme konusundaki kararını akşam yemeğinde açıklar. Kaya’nın ise kafasında yeni planlar vardır.

OYUNCU KADROSU

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

YENİ BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını dizisinin ATV'de 20 Ekim günü yayınlanan 42. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz dizi izle linki aşağıdadır.

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM FULL İZLE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —