Tarih: 29.01.2023 17:43

Shotgun Wedding, Jennifer Lopez’in başrolünü Netflix’te mi oynuyor? (nereden izlenir)

Facebook Twitter Linked-in

Neredeyse Sevgililer Günü sezonu geliyor ve bu, bize neşe getirecek yeni bir Jennifer Lopez romantik komedisinin zamanı geldiği anlamına geliyor. Çok yetenekli aktris ve şarkıcı, aksiyon-roman-com Shotgun Wedding’de romantik komedi uzmanı Josh Duhamel ile birlikte rol alıyor.

Shotgun Wedding’de Lopez ve Duhamel, tüm işlevsiz sevdikleriyle bir destinasyon düğünü için evlenmeye hazırlanan Darcy ve Tom çiftini canlandırıyorlar. Bununla birlikte, çift bir soğukluk vakası yakalayınca, düğün partisi rehin alınır.

Çift, kötü şanslarına rağmen kendilerini ve ailelerini kurtarmak için birlikte çalışmak zorundadır ki bu, kendi sorunları düşünüldüğünde düşündüğünüzden daha büyük bir soru olabilir. Her şey, bolca kahkaha ve romantizm içeren sevimli bir romantik komedinin yapımları gibi geliyor.

Peki aksiyon dolu romantik komedide Jennifer Lopez ve Josh Duhamel’i nereden izleyebilirsiniz? Netflix aboneleri Shotgun Wedding’i izleme listelerine ekleyebilir mi? Yeni filmi izlemek için bilmeniz gereken her şey burada!

Shotgun Wedding Netflix’te mi?

Ne yazık ki Shotgun Wedding, Netflix’te yayınlanamayacak. Romantik komedi, yalnızca Amazon Prime Video’da yayınlanacak.

Netflix’te değerli bir ikame arıyorsanız, The Wedding Year, Made of Honor, Always Be My Maybe, Love in the Villa ve düğünler ve olası olmayan çiftler hakkında daha fazla romantik komediye göz atmayı unutmayın.

Netflix’te daha fazla Jennifer Lopez için Halftime adlı belgeselini izleyin ve Mayıs 2023’te vizyona girecek The Mother’ı takvimlerinize not edin. Netflix’te daha fazla Josh Duhamel için The Lost Husband, Blackout, Transformers ve Jupiter’s Legacy’yi izleyin.

Shotgun Wedding filmi nerede izlenir

Shotgun Wedding, yalnızca Amazon Prime Video’da izlenebilecek. Film 27 Ocak Cuma günü gösterime girecek. Film sinemalarda veya başka herhangi bir akış platformunda yayınlanmayacak. İzlemek için Prime Video aboneliğine ihtiyacınız olacak.

Shotgun Wedding  filminin fragmanı

Sizi bir filmin içine çekecek iyi bir fragmana her zaman güvenebilirsiniz ve bu filmin fragmanı da farklı değil. Jennifer Coolidge, The White Lotus’daki ödüllü rolünü başka bir sahne çalan dönüşle devam ettirmek istiyor. Ondan daha ne beklerdik?

Aşağıdaki videoda Shotgun Wedding’in resmi fragmanında J.Lo ve Josh Duhamel’in hayatlarını ve ailelerini kurtarmak için iş birliği yapmalarını izleyin!

Shotgun Wedding’de Jennifer Lopez ve Josh Duhamel’i mi izleyeceksiniz yoksa Netflix’te başka bir filmi mi seçeceksiniz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —