Tarih: 04.11.2022 18:21

Şifresiz Selçuk Sports Kasımpaşa Ankaragücü Maçı canlı izle Exxen HD Taraftarium24 Justin TV Kasımpaşa Ankaragücü canlı izle linki

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de Kasımpaşa ile Ankaragücü kritik maçta kozlarını paylaşıyor. Maçı canlı izlemek isteyenler "Kasımpaşa Ankaragücü canlı izle" diye araştırken maçın canlı yayın linki ve diğer detaylar haberimizde.

Kasımpaşa Ankaragücü maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper Lig maçında Kasımpaşa Ankaragücü karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Kasımpaşa Ankaragücü, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Kasımpaşa Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Kasımpaşa Ankaragücü maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Kasımpaşa Ankaragücü maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Kasımpaşa ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek

Ligde bu sezon ilk kez üst üste 2 maçta puan alan sarı-lacivertliler, haftaya 11 puanla 14. sırada girdi. Ligin 11. haftasında Bitexen Giresunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Başkent ekibi, geçen hafta ise evinde Atakaş Hatayspor'a 4-1 üstünlük kurdu.

Kasımpaşa ise ligde 4 maçtır galip gelemiyor. Süper Lig'deki son galibiyetini 8. haftada Gaziantep FK'yi 1-0 yenerek alan lacivert-beyazlı ekip, sonraki 4 karşılaşmada ise ikişer beraberlik ve yenilgiyle sahadan ayrıldı.

Ligde 11. sırada yer alan Kasımpaşa'nın 14 puanı bulunuyor.

KASIMPAŞA MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:00'de başlayan Kasımpaşa Ankaragücü karşılaşmasını Bein Sports 2 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Kasımpaşa Ankaragücü takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

KASIMPAŞA MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI CANLI İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —