Tarih: 23.10.2022 18:17

Şifresiz Selçukspor Taraftarium24 Galatasaray Alanyaspor maçı kesintisiz justin tv kralbozguncu izle!

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'de başlayan Süper Lig maçı için nefesler tutuldu. Heyecan verici maçın canlı yayın bilgileri haberimizde. İşte Galatasaray Alanyaspor maçı canlı izle linki.
 

Galatasaray Alanyaspor maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper Lig maçında Galatasaray Alanyaspor karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Galatasaray Alanyaspor, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Galatasaray Alanyaspor maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek.

SELÇUKSPOR VE TARAFTARİUM24 GALATASARAY ALANYASPOR MAÇINI CANLI İZLE!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 23 Ekim Pazar günü evinde oynayacağı Corendon Alanyaspor ile ligde 13. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılıların 7-3 üstünlüğü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, 23 Ekim Pazar günü saat 20.00'de Nef Stadyumu'nda Alanyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan haftalarda sarı-kırmızılılar 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aldığı 17 puanla 7. sırada bulunuyor. Turuncu-yeşilliler ise 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 12 puanla 11. sırada yer alıyor.

JUSTİN TV CANLI GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI İZLE

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig'de 12 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 7 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, turuncu-yeşilliler ise 3 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 2 müsabaka da berabere sona erdi. Aslan'ın 25 golüne, Akdeniz ekibi 14 golle cevap verdi.

İki takım arasında geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan mücadeleyi Alanyaspor 1-0 kazanırken, Alanya'daki mücadele 1-1 sona erdi.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:00'de başlayan Galatasaray Alanyaspor karşılaşmasını Bein Sports 1 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Galatasaray Alanyaspor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI CANLI İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —