Tarih: 06.04.2024 17:38

Nihat Doğan, yıllar sonra Seda Sayan’dan neden ayrıldığı açıkladı; Benim için bir zehir

Facebook Twitter Linked-in

Katıldığı programda ailesinden, babasından ve eski eşi Seda Sayan’dan bahseden çiçeği burnunda baba Nihat Doğan, samimi açıklamalarda bulundu. 2022 yılında yaptığı sürpriz evlilikle uzun bir süre magazin dünyasını meşgul eden Doğan şimdi de yaşantısıyla ilgili itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.
"ELİMDE SİGARA SÖNDÜRDÜ"

Nihat Doğan konuğu olduğu Youtube kanalında hayatını, mesleği ile ilgili dönüm noktasını ve özel anılarını da paylaştı. Doğan, babasının şarkıcılık mesleğine karşı çıktığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Sanatçı olmak ayıp bir şeydi ve bu yüzden bana hakaretti, hatta bir gün şarkı söylerken beni yakalamıştı ve elimde sigara söndürmüştü. Rahmetliden bana kalan tek iz de bu." Ünlü şarkıcı buna ek olarak mesleğe ilk girdiği yıllarda nasıl bir yol izlediğinden de şöyle bahsetti:"İlk kasetim bittiğinde o esnada çalışıyordum. Muavinlik yapıp düğün solanlarında çıkıyordum. Öyle parayı çıkarıyordum" dedi.
“BU NASIL BİR NAZAR?”

Programda geçmişte yapmış olduğu evlilik ve Seda Sayan hakkında konu açılınca stüdyoda aniden bazı şişeler patlamaya başlayınca ünlü şarkıcı şaşkınlığını gizleyemeyerek "Bu nasıl bir nazar, bu nasıl bir gözdür?" diyerek duygularını ifade etti.
Bunun dışında programda yıllar önce felsefeye ilgi duyduğunu bunun da eski eşi Seda Sayan ile o dönemler yaşadığı aşkın neticesinde oluştuğunu söyledi. Nihat Doğan magazin hakkında ise "Magazin benim için zehir, sevdiğim de bir zehir!" diye açıklamada bulundu.
“BABASININ KOPYASI”

Açıklamalarıyla gündeme gelen Nihat Doğan’ın oğlu da herkes tarafından merak edildi. Doğan’ın oğlu Badıkan’ı görenler de “babasının kopyası” diyerek bu benzerliğe dikkat çekti. Küçük Badıkan’ın ismi de duyanlar tarafından garip karşılansa da edinilen bilgiye göre Badıkan’ın adı Nihat Doğan’ın bağlı olduğu Badıkan aşiretinden geliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —