Tarih: 11.03.2023 18:06

Şifresiz Taraftarium24 Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle, Justin Tv Jestyayın Selçuk Spor Tv Gs Kasımpaşa maçını canlı kaçak izle!

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray Kasımpaşa maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper Lig maçında iki takım karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

GALATASARAY'IN İLK 11'İ

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Oliveira, Yunus, Mata, Kerem, Icardi.

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de son 15 maçtır yenilgi almayan sarı kırmızılılar, galibiyet serisini 14'e çıkarmak ve zirvede puan farkını katlamak istiyor. NEF Stadyumu'nda yapılacak nefes kesen mücadele hakem Atilla Karaoğlan'ın düdüğüyle başlayacak. Onun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Burak Şeker üstlenecek.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 19:00'da başlayan Galatasaray Kasımpaşa karşılaşmasını Bein Sports 1 ve Bein Sports Tod TV kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Galatasaray Kasımpaşa takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

Galatasaray Kasımpaşa maçını şifresiz bir şekilde aşağıdaki link üzerinden de seyredebilirsiniz.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI ŞİFRESİZ İZLE

NOT: SSport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —