Tarih: 08.12.2023 20:43

Bambaşka Biri 13. Bölüm İzle Full FOX Bambaşka Biri yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

Bambaşka Biri'nin araştırmaları başladı. Hande Erçel ve Burak Deniz’i yıllar sonra bir araya getiren yapım merakla bekleniyor. İşte FOX Bambaşka Biri 13. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

BAMBAŞKA BİRİ 12. BÖLÜM KONUSU

Leyla’nın öfkesiyle yüzleşen Kenan onu tamamen kaybetmemek için elinden geleni yapar. Leyla ise Kenan’sız bir hayat kurmaya çalışır. Ne var ki, tanıdık bir yüz, ikilinin yollarını yeniden kesişecektir.

İstenmeyen bir misafir Gediz evindeki gerilimi artırır. Evdeki sırların yanına yeni zorluklar eklenir.

Müşerref kaybettiği oğlunu ararken aslında çok yakınında olduğundan habersizdir. Gerçek düşmanları ise daha da yakınındadır. Müşerref geçmişi yeniden deşmeye koyulunca, gerçeklerin ortaya çıkmasını istemeyenler harekete geçer.

Geçmişte oğlunu korumak için gerçekleri saklamanın bir hata olduğuna karar veren Turan dürüst bir hamle yapmaya hazırlanır. Ancak bu hamlenin eşine ne kadar zarar vereceğini öngöremez. Kenan’ı bir kez daha kaybetmekle yüzleşen Nevin kocasından beklediği anlayışı bulamayınca karanlık bir yola sürüklenir.

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİ OYUNCULARI

Bambaşka Biri dizisinin oyuncuları arasında Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel ve Polen Emre yer alıyor.

BAMBAŞKA BİRİ 13. BÖLÜM İZLE

Bambaşka Biri dizisinin fox tv'de 8 Aralık günü yayınlanan 13. bölümünü ( Bambaşka Biri yeni bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

BAMBAŞKA BİRİ YENİ BÖLÜM İZLE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —