Tarih: 09.04.2023 12:57

Chupa Film Konusu | Oyuncuları | Netflix

Facebook Twitter Linked-in

Filmin türü: Aksiyon, Macera, Dram

İmdb Puanı: 5,5

Filmin süresi 1 saat 35 dakika

 

Film Hakkında

7 Nisan 2023 tarihinde Netflix’te gösterilen Netflix orijinal filmidir.

Aksiyon, serüven ve dram türündeki film 1 saat 35 dakikadan oluşuyor.

Chupa, Jonás Cuarón tarafınca yönetilen filmNetflix’te gösterilen Amerikan fantastik macera konulu bir filmdir. Demián Bichir ve Christian Slater’ın başrolde yer ediniyor. Çekimleri Ağustos’ta başlayıp Ekim 2021’e kadar New Mexico’da birçok yerde yapılmış oldu.

 

Chupa kelimesinin İspanyolca, Portekizce ve Filipince’de oral cinsellik için argo bir terim olması sebebiyle ismin duyurulması bazı eleştirilerle karşılandı.

Chupa Film Konusu

13 yaşındaki utangaç Alex, geniş ailesiyle ilk kez tanışmak için Kansas City’den Meksika’ya uçar. Orada büyükbabası ve eski lucha libre şampiyonu Chava, enerjik, güreş takıntılı kuzeni Memo ve korkusuz, havalı kuzeni Luna ile tanışır. Ancak Alex yönünü bulmaya başlarken, büyükbabasının kulübesinin altında yaşayan efsanevi bir mahluk keşfeder. Çiftçilerin çiftlik hayvanlarıyla beslendiği söylenen korkulan, büyümüş chupacabra’nın hikayelerinden tanımış olduğu genç bir chupacabra yavrusu bulur. Alex kısa süre sonrasında yeni arkadaşı Chupa’nın ailesiyle gizli saklı bir geçmişi bulunduğunu ve inatçı, tehlikeli bilim adamı Richard Quinn’in güçlerini kullanmaya çalışmak için yanlış anlaşılan yaratığın peşine düştüğünü öğrenir.

Chupa Film Oyuncuları

Demián Bichir ve Christian Slater’ın başrolde yer almış olduğu filmimizde Evan Whitten, Nickolas Verdugo ve Adriana Paz şeklinde oyuncular yer ediniyor.

Christian Slater – Richard Quinn
Evan Whitten – Alex
Ashley Ciarra – Luna
Nickolas Verdugo – Memo
Adriana Paz – Julia
Alex Knight – Jumpsuit
Julio Cesar Cedillo – Dr. Juan Carlos Ortega

Filmin Fragmanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —