Tarih: 19.07.2023 17:30

Yakınlardaki Paket Servisi Yapan Kafeler ve Yerler 2023

Facebook Twitter Linked-in

Bu yöntem sayesinde size en yakın paket servisi yapan yerleri kolayca bulalbileceksiniz.

Bana en yakın paket servisi yapan yerleri görmek istiyorum diyorsanız kesinlikle bu yöntemi uygulayarak paket servisi yapan yerleri görüntüleyebileceksiniz. Burada listelediğimiz dört yöntem sayesinde herhangi bir saatte herhangi bir yerdeyken paket servisi yapan yerlerle iletişime geçip sipariş verebileceksiniz.

Yakınlardaki Paket Servisi Yapan Kafeler Nasıl Bulunur?

Canınız kahve, tatlı, baklava, yemek, çorba ya da herhangi bir şey çekiyor ancak dışarıya çıkmak istemiyor musunuz? Burada bahsettiğimiz yöntemler ile paket servisi yapan yerleri görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca gel al şeklinde paket servisi hizmeti uygulayan işletmeler olduğunu da hatırlatmak isteriz. Buna örnek verecek olursak Starbucks, bazı restoranlar ve kafeler.

Bahsettiğimiz yakınlarda paket servisi yapan yerler nasıl bulunur konusunu detaylı şekilde aşağıdaki başlıklarda anlattık. Bu başlıkta anlattıklarımızı uygulayarak bulunduğunuz ildeki paket servisi yapan kafe ve diğer yerleri görüntüleyebilirsiniz.

1. Google Haritalar

Google haritalar ile paket servisi olan işletmeleri bulmak oldukça kolaydır. Örneğin çorba sipariş edeceksiniz ancak nerenin paket servisi yaptığını bilmiyorsanız yapmanız gereken şey aşağıdaki gibidir:

Birçok kişinin kullandığı bu yöntem ile tatlı, yemek ve daha birçok şeyi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca yakınınızdaki işletmelerin de yine adını yazarak görüntüleyebilirsiniz.

 

2. Yemeksepeti

Yemeksepeti uygulamasından pizza, çorba, sulu yemek, çiğ köfte ya da tatlı siparişleri verebilirsiniz. Yemeksepeti uygulamasını Google Play ya da App Store’dan telefonunuza indirin ve hemen ücretsiz bir hesap açın. Ardından bulunduğunuz il ve ilçeyi seçerek yakınınızdaki paket servisi yapan yerleri görüntüleyebilirsiniz.

Yine yemeksepeti üzerinden sipariş verebilirsiniz. Ayrıca Yemeksepeti zaman zaman çeşitli kampanyalar yapıyor. Örneğin 100 TL ve üzeri siparişlerinize 25 TL indirim gibi. Bu tür indirimlerden de faydalanarak uygun fiyata sipariş verilebilir.

Akşam ya da gecenin bir vakti acıktıysanız ve yemek yapmaya üşeniyorsanız yemeksepeti uygulamasına giriş yapıp 24 saat hizmet veren lokantaları listeleyebilirsiniz. Ayrıca yemek çeşitlerini ve fiyatlarını da buradan inceleyip biriyle konuşmaya gerek kalmadan siparişinizi verebiliyorsunuz.

3. Getir

Getir pandemi dönemi en popüler paket servis yapan isimlerden biri olmuştur. Yaptığı indirimler sayesinde kendini kabul gördüren getirden’de siparişlerinizi paket servis ile getirtebilirsiniz. Getir uygulamasını Google Play ya da App Store’dan telefonunuza ücretsiz bir şekilde indirin. İndirdikten sonra market alışverişinizi ya da yemek alışverişlerinizi getir üzerinden yapın.

Getirin en güzel özelliği ise siparişinizin nerede olduğunu görebilmeniz için uygulama üzerinden kuryenin nerede olduğunu takip edebiliyorsunuz. Hemen Getir uygulamasını indir ve paket servisi ver. Ayrıca Getir Büyük menüsünden de büyük ölçekli siparişler verilebilir. Örneğin damacana su gibi siparişlerinizi de yine Getir ile verebiliyorsunuz.

4. Yakındaki Paket Servisi Yapan Yerler

Yakınlardaki paket servisi yapan yerleri bulabilmeniz için burada bir kısayol oluşturduk. Bu kısayolu kullanarak size en yakın paket servisi yapan kafeleri ve yerleri görüntüleyebilirsiniz. Bu yöntem aslında birinci yöntemin uygulanışını da göstermektedir. Aşağıda bazı aramalara göre liste oluşturulmuştur. Aradığınız şeye göre listeden seçiminizi yapın ve paket servisi olan yeri görüntüleyin.

Yakınlardaki paket servisi yapan kafeler ve yerleri arıyorsanız yukarıdaki yöntemleri uygulayarak size en yakın işletmeyi bulabilirsiniz. Ardından iletişim bilgilerini kullanarak paket servisinizi alabilirsiniz. Ancak en basit yöntem yemek için yemeksepeti, market alışverişi için Getir diyebiliriz. Bu iki uygulama dönem dönem kullanıcıları için çeşitli kampanyalar yapabiliyor. Bu kampanyalarla da indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Sizin için yakınlardaki paket servisi yapan kafeler ve yerler nasıl bulunur konusu hakkında çeşitli yöntemleri araştırıp burada paylaştık. Bu yöntemler ile nerede olursanız olun paket servisi ile hizmet veren işletmelerden sipariş verebilirsiniz.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —