Tarih: 23.02.2023 20:38

CFR Cluj - Lazio LIVE TEXT, ora 19:45. Ardelenii pornesc cu dezavantaj de un gol la retur. ECHIPELE

Facebook Twitter Linked-in

Confruntarea dintre cele două reprezintă manșa retur a play-off-ului Conference League, după ce la primul meci italienii s-au impus cu 1-0.

CFR Cluj - Lazio Roma LIVE TEXT, ora 19:45, pe digisport.ro, în play-off-ul Conference League

CFR Cluj - Lazio | Echipele de start

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Deac, Cvek, Muhar, Krasniqi - Malele, Janga
Rezerve: Gal, Bălgrădean, Petrila, Yeboah, Țiru, Hoban, Birligea, Bordeianu, Braun, Fica
Antrenor: Dan Petrescu

Lazio: Maximiano - Lazzari, Gila, Casale, Hysaj - Luis Alberto, Vecino, Basic - Romero, Immobile, Felipe Anderson
Rezerve: Renzetti, Provedel, Pellegrini, Marcos Antonio, Cancellieri, Cataldi, Mussolni, Bertini, Ruggeri, Marusic
Antrenor: Maurizio Sarri

Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost iritat în momentul în care a fost întrebat, la conferința de presă oficială, despre lotul ales de italieni pentru returul din Gruia, după ce la Roma Lazio s-a impus cu 1-0.

”Bursucul” a precizat și că CFR are probleme de lot. Boateng si Yuri nu vor fi pe teren mâine seară, ambii fiind suspendați.

”Aș vrea să știu și eu cine lipsește! Zi un nume! La meciul tur s-a zis că o să joace cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni. La noi lipsesc doi jucători. La ei nu joacă Pedro, care e rezervă. Noi suntem dezavantajați. Noi avem doi jucători care nu joacă.

90 la sută Lazio și 10 CFR. Să fiu realist. Asta e realitatea”, a spus Petrescu, la întâlnirea cu jurnaliștii.

Fotbaliştii Sergej Milinkovic-Savic şi Mattia Zaccagni (ambii 27 de ani), care au fost titulari în meciul de la Roma, sunt incerţi pentru partida pe care Lazio și CFR Cluj o vor susține pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Mijlocaşul sârb Milinkovic-Savic a ratat şi antrenamentul de miercuri, după ce nu se pregătise nici luni, din cauza unor probleme gastrointestinale.

Atacantul Zaccagni nu a participat nici el la şedinţa de pregătire de miercuri, tot din cauza unui virus gastrointestinal, fiind şanse reduse ca ei să joace joi seara, la Cluj-Napoca.

Lazio nu poate conta, între alţii, pe fundaşii Alessio Romagnoli, Ştefan Radu (ambii accidentaţi) sau pe Patric (suspendat). De asemenea, atacantul Pedro Rodriguez, care a suferit o fractură nazală, nu va fi nici el disponibil pentru meciul cu CFR.

CFR - Lazio, sold-out înaintea returului din Conference League

CFR Cluj a anunțat că toate biletele au fost epuizate. Suporterii trupei lui Dan Petrescu sunt gata să își împingă de la spate favoriții, care pleacă însă cu șansa a doua după rezultatul din Italia.

Maurizo Sarri, înaintea meciului CFR Cluj - Lazio: "Suntem în dificultate"

''În acest moment nu ne gândim dacă putem câştiga Conference League. Avem multe absenţe şi suntem în dificultate. Nu e un alibi, dar este o problemă în plus, care se adaugă altora.

Trebuie să împingem jocul în direcţia pe care o dorim. Ei (CFR) sunt mai buni din punct de vedere fizic şi mai obişnuiţi să joace astfel de meciuri. Nu avem voie să fim superficiali şi trebuie să abordăm meciul în modul potrivit'', a declarat Sarri, citat de site-ul lalaziosiamonoi.it.

Tehnicianul a subliniat că în competiţie sunt echipe puternice, precum ''West Ham, care este de un nivel foarte înalt, în ciuda locului pe care îl ocupă în Premier League. Mai este şi Villarreal''.

''Ne gândim să trecem de acest tur, care nu e deloc uşor, înainte de a ne gândi să câştigăm Conference League", a comentat Sarri.

Antrenorul lui Lazio nu a dorit să ofere în procente şansele echipei sale de calificare, dar a afirmat: ''Sper că Petrescu va avea dreptate, dar nu cred să fie chiar aşa''.

Într-o conferinţă de presă desfăşurată anterior, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a afirmat că Lazio are ''90% şanse de calificare'', iar campioana României doar 10%.

Sarri a comentat şi faptul că este considerat un antrenor care face puţine schimbări în echipă, dar a ţinut să contrazică acest lucru: ''În ultimele trei partide am folosit 21 de jucători. Ţi se pun etichete şi nu poţi scăpa de ele''.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —