Tarih: 24.12.2023 21:31

Kirli Sepeti 13. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti on üçüncü bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Fox tv dizisi olan 'Kirli Sepeti'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Kirli Sepeti 13. bölüm izle dizi izle linki. 

KİRLİ SEPETİ 12. BÖLÜM KONUSU

Songül kasadan pırlantaları bulunca yeni zenginliğini kardeşi gördüğü Hayriye ve Medine’yle de paylaşır. Kadınlar, bir yandan ani zenginliklerine inanamayıp hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi devam etmeye çalışırken bir yandan da ömürlerinde bir arada görmedikleri bu paraları kimsenin aklının almadığı bir şekilde harcamaya başlarlar. Songül, Hayriye ve Medine’nin yeni imajları, işverenleri başta olmak üzere herkesin aklını alır. Krizantem’in fakir görünümlü yeni gizli zenginlerinin sefası sürecek midir yoksa bitecek midir?

KİRLİ SEPETİ KADROSU

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Benim Güzel Ailem dizisinin Fox tv'de 24 Aralık 2023 Pazar günü yayınlanan 13. bölümünü (Kirli Sepeti on üçüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KİRLİ SEPETİ 13. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —