Tarih: 21.02.2023 16:31

Zıraat Odasında ittifak bozuldu! Emin Kanbur Sosyal medya hesabından duyurdu

Facebook Twitter Linked-in

Zıraat odasının 27. olağan kurulda yapılan ittifakla mevcut başkan Nevzat Paliç başkanlığı kaybetmiş ve  Rize Ziraat Odası Başkanlığına Emin Kanbur ,Bünyamin Arslan ittifakının adayı Bünyamin Arslan seçilmişti.

27. olağan kuruldan önce başkanlık için aday olan Emin Kanbur ve Bünyamin Arslan seçim öncesi bir açıklama yaparak İttifak yaptıklarını ve Emin Kanbur'un adaylıktan çekilerek Bünyamin Arslan'ı destekleyeceğini açıklamıştı. Yapılan ittifak sonuç vermiş ve Bünyamin Arslan Rize Ziraat Odası'nın yeni başkanı seçilmişti. Ancak uzun soluklu düşünülen ittifak kısa sürede dağıldı. Emin Kanbur sosyal medya hesabından yaptığı serzenişli açıklama ile ittifakın bittiğini duyurdu. 

Emin Kabur yaptığı paylaşımda: " Yaptığımız İttifak ile 4 yıllık mutabakat sözünü 4 günde unutup ve inkar eden bir zihniyetten yollarımı ayırmayı bana nasıp eden Rabbıma şükürler olsun. Vakit dengeleyici olma vakti değil, asıl olan oda sahipleri üyeler adına Ziraat Odası Meclisinde DENETLEYİCİ OLMA VAKTİDİR. Hayırlı olsun" dedi.

Haber: Arzu Erbaş




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —