Tarih: 02.02.2023 14:58

Survivor Alper Rende Kimdir? Survivor 2023 Yarışmacısı Alper Rende Kaç Yaşında? Alper Rende Nereli?

Facebook Twitter Linked-in

Survivor Alper Rende Kimdir? Survivor 2023 Yarışmacısı Alper Rende Kaç Yaşında, Nereli?

 

Survivor 2023 kadrosu daha şimdiden büyük ses getirmiş durumda. Birbirinden ünlü sanatçıların yanı sıra son yıllara damga vuran fenomenler de Survivor 2023 kadrosunda yer alıyor. Bu isimlerden biri de Alper Rende. Peki Survivor Alper Rende kimdir? Alper Rende kaç yaşında? Alper Rende nereli? İşte Alper Rende hakkında merak edilen tüm detaylar...

1.2 milyon gibi hatırı sayılır bir takipçisi olan Alper Rende bir içerik üretici olmasına rağmen kariyerine şarkıcılık ve oyunculuk gibi meslekler de eklemiştir. Survivor 2023 kadrosunda yer alacağı açıklanan ünlü fenomen daha şimdiden Survivor izleyicilerinin yakın markajına girmiş durumda. İzleyiciler Alper Rende'yi mercek altına aldı. Peki Alper Rende kimdir? Alper Rende'nin memleketi nere? Alper Rende hangi dizilerde rol aldı?

Alper Rende Kimdir?

Alper Rende 16 Ekim 1995 İzmit doğumludur. 27 yaşında olan ünlü fenomen Beykent Üniversitesi Yazılım Bölümü mezunudur. Bir dönemin ünlü dijital platformu Vine ile şöhreti yakalayan isimlerden biridir. Peki Alper Rende hangi dizilerde rol aldı? Alper Rende hangi filmlerde oynadı? Alper Rende İnstagram adresi ne?

Alper Rende Şarkısı / Alper Rende Hangi Filmlerde Oynadı?

Alper Rende, Türk Lokumu, Oha Diyorum, Çılgın Kolej adlı filmlerde rol almıştır. Ayrıca Enes Batur Gerçek Kahraman ve Sar Başa adlı sinema filmlerinde de boy göstermiştir. 2018 yılında kendi kanalını açmış, 2020'de İzole isimli bir şarkı çıkarmıştır. (Alper Rende İzole Dinle)

YouTube'da çektiği Kaçış isimli video serisinin özel bölümlerini Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform olan Exxen platformundan yayımlarken diğer bölümleri ise kendi kanalından yayımlamaktadır. İşte diğer Survivor 2023 tüm yarışmacıları...

İşte Survivor 2023 Yarışmacıları

Berdan Mardini

Ümit Erdim

Murat Eken

Zeynep Alkan

Seçkin Piriler

Cansu Tuman

Halil İbrahim Göker

Buse Plan

Alper Rende

Elanur

Chaby

Kürşat Juan

Aysu Keskin

Barış Telli




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —