Tarih: 08.01.2023 08:16

Kısmetse Olur Cansel'in müstehcen görüntüleri ifşa oldu! Görüntüleri görenler küçük dilini yuttu: Kalitesi belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

YouTube üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı her yeni bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programın popüler yarışmacılarından olan Cansel Ayanoğlu'nun yıllar önceki görüntüleri ifşa oldu. Müstehcen görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Öyle pozlar vermiş ki görenler küçük dilini yuttu. Cansel'den ilk cevap geldi. Bakın Kısmetse Olur Cansel nasıl bir cevapta bulunmuş?

MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİ İFŞA OLDU  

5 yıl aradan sonra YouTube üzerinden tekrardan ekranlara gelen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü her yeni bölümüyle dikkat çekmeye devam ediyor. Lüks hayatı ve estetikleri ile dikkat çeken Cansel Ayanoğlu'nun yıllar önceki müstehcen görüntüleri ifşa oldu.

CANSEL SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Süper mini etekli videoları sosyal medyada yayılan fenomen yarışmacı, Instagram hesabından bir açıklama yaparak hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinin başında gelen Ayanoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Geçmişte olan şeyleri paylaşınca elinize ne geçti zavallılar? Bacak ya da göğüs dekoltesi ne zaman ifşa adı altında değerlendirildi. Ya da başka bir şey oldu? 8 yıl önceki reşit olmayan bir kızın videolarını ifşalamak ne kadar doğru? Çocukluk zamanlarında eğlencesine yaptığım yayınlar kimseyi ilgilendirmez. Her zaman yaptıklarımın arkasındayım. Hukuki süreç başlatılmıştır. Tek tek avukatı ilgileniyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz aşkolar. Unutmayın bana da bir şey olmaz."

İşte Kısmetse Olur Cansel'in müstehcen görüntüleri...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —