Tarih: 13.03.2023 10:37

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor birinci eleme adayı kimdir? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Facebook Twitter Linked-in

Survivor 2023'te ünlüler ve gönüllüler takımı, birinci dokunulmazlık oyununda eleme adayı olmamak için mücadele verdi. Zorlu oyunda ilk olarak kadınlar mücadelesi yaşandı. Kadınlar arasında oynanan oyunu gönüllüler kazandı.

SEMBOL ASENA'YA VERİLDİ

Dokunulmazlık oyununun ikinci etabında ise ünlüler ve gönüllüler takımı erkekleri karşılaştı. Nefes kesen oyunda Erkekler mücadelesinde ise gönüllüler kazandı. Böylece gönüllüler birinci dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlık sembolü ise Asena'ya verildi.

Geçen hafta Senem'in ayrılması nedeniyle yarışmada eleme olmamıştı. Bu haftanın ise ilk konseyi dün akşam dokunulmazlık oyunu sonrası toplandı.

BİRİNCİ ELEME ADAYI

Dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu ismi en fazla çıkan yarışmacı Cansu oldu. Böylece Cansu Survivor'da haftanın birinci eleme adayı seçildi. Performans birincisi ise Yusuf oldu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —