Tarih: 03.06.2023 20:30

Taraftarium24 PSG Clermont maçı canlı izle... Bein Sports 4 canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

PSG Clermont maçı için nefesler tutulmuş durumda. Fransa Ligue 1 maçında iki takım karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından PSG Clermont maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte PSG Clermont maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte PSG Clermont maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde PSG ile Clermont karşı karşıya gelecek.

MESSİ İLE SON MAÇ!

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Paris Saint-Germain’le (PSG) olan sözleşmesini yenilemeyecek. Clermont maçı, Messi’nin PSG’de forma giyeceği son karşılaşma olacak.

PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, Lionel Messi’nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Clermont mücadelesi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galtier, “Futbol tarihinin en iyi futbolcusuna teknik direktörlük yapmak benim için ayrıcalıktı. Messi’yi Parc des Princes’te göreceğimiz son maç, Clermont mücadelesi olacak” ifadelerini kullandı.

PSG CLERMONT MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 22:00'de başlayan PSG Clermont karşılaşmasını Bein Sports 4 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

PSG Clermont takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

PSG CLERMONT MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

NOT: SSport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —