Tarih: 30.11.2023 20:51

Sakla Beni 5. Bölüm İzle Full Star Tv Sakla Beni beşinci bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

SAKLA BENİ 4. BÖLÜM KONUSU

Naz'a ayrılık kararını açıklayacağı sırada İncila'nın ortaya çıkması Mete için büyük bir şok etkisi yaratır. İncila'nın gerçekte kim olduğunu öğrenmesiyle tüm planları çıkmaza giren Mete, kandırıldığını düşündüğü için bir öfke patlaması yaşar.

Büyük hayal kırıklığı hisseden Mete, herkesi şaşırtacak bir karar alarak Naz ile gelecek hafta evlenmek istediğini söyler. Bu karar Naz'ı bulutların üzerine çıkarırken, tüm bu gelişmeleri yanı başında sessizce izlemek zorunda kalan İncila'yı çok yaralar.

Oğlunun Naz ile evlenmesine razı olmayan Gülten, Mete'ye herkesi şaşırtacak bir şart koşar. Kına gecesinde yaşanan bir karışıklık birbirine hem aşık hem de kızgın ikiliyi sürpriz şekilde bir araya getirirken, Mete'nin suçlayıcı tavırlarına daha fazla tahammül edemeyen İncila, bu gizli ilişkiyi gözler önüne serebilecek tehlikeli bir adım atar.


SAKLA BENİ OYUNCU KADROSU

Uraz Kaygılaroğlu

Cemre Baysel

Asude Kalebek

Şenay Gürler

Ceyda Düvenci

Nilüfer Açıkalın

Sevinç Erbulak

Gökşen Ateş

Kamil Güler

Nizam Namidar

Sera Tokdemir

Edip Saner

Açelya Devrim Yılhan

Sıla Korkmaz

Emine Uyar

Tamer Levent

SAKLA BENİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sakla Beni dizisi çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor.

SAKLA BENİ DİZİSİ GERÇEK HİKAYE Mİ, UYARLAMA MI?

Sakla Beni dizisi uyarlama değil. Gerçek bir senaryosu var. Dizinin senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alıyor.

SAKLA BENİ YENİ BÖLÜM İZLE

Sakla Beni dizisinin Star TV'de 30 Kasım 2023 Perşembe günü yayınlanan 5. bölümünü ( beşinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SAKLA BENİ 5. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —