Tarih: 03.05.2023 17:14

TRT Dijital Platformu Tabii: Üyelik, Abonelik ve Kayıt Olma İşlemleri Hakkında Bilgiler

Facebook Twitter Linked-in

Şu anda ücretsiz olarak sunulan Tabii isimli TRT dijital platformu hakkındaki gelişmelerden haberdar olmak isteyenler, aşağıdaki adımları takip ederek hemen kayıt olabilir ve üyeliklerini başlatabilirler.

TRT Dijital Platformu olan Tabii'ye abone, üye veya kayıt olmak için adımları detaylı şekilde anlatıyoruz. Tabii, resmi duyurusunu yaparak internet sitelerini aktif hale getirerek meraklılarına güncel haberleri sunabilecekleri bir sistemi başlatmış durumda. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili alana yönlendirilebilir ve e-posta adresinizi girerek ücretsiz abonelik sayesinde tüm güncel Tabii haberlerinden faydalanabilirsiniz. Tabii, ülkemizin gururu olarak dijital platform ağında uluslararası bir boyuta çıkacak ve platformla ilgili detaylar gelmeye başladıkça sizlerle paylaşılacaktır.

Daha önce, APK ve iOS işletim sistemlerini kullananlar için Tabii uygulamasını cihazlarına nasıl indirebileceklerini anlatmıştık ve TRT Dijital Platformu'nun uluslararası yayın hayatına geçecek olan Tabii'deki içerikler hakkında bilgi vermiştik. Ancak cevaplanmamış farklı sorularınız varsa, yorumlarınızı bırakmanız halinde önemli içerikler şeklinde cevaplandıracağız.

Yeni duyurulan ve henüz detaylı bilgilere sahip olunmayan Tabii TRT Dijital platformuna kayıt olmak veya üyelik oluşturmak isteyenlerin sayısı hızla artıyor. Resmi sitelerinde bu konuda bir gelişme olduğunda, kayıt işlemlerinin nasıl yapılacağına dair bilgileri de sizlerle paylaşacağız.

Henüz Tabii adlı TRT Dijital Platformu için resmi olarak herhangi bir üyelik paketi hakkında bilgi paylaşılmamış durumda. Ancak, platformun yayın hayatına başlayacağı 7 Mayıs tarihi yaklaştıkça bu bilgilerin netleşeceği düşünülmektedir. Yapılacak resmi açıklamaları takip ederek, "Aylık üyelik ücreti ne kadar?" gibi soruların yanıtını bulmaya devam edeceğiz. 2023 boyunca, üyelik ve kayıt işlemleriyle ilgili tüm gelişmeleri buradan en güncel şekilde takip edebilirsiniz. Ayrıca, kullanıcıların konuyla ilgili diğer sorularını da cevaplamaya çalışacağız.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —