Tarih: 05.02.2023 18:51

Esra Ezmeci'ye gelen soru sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Ablası sevgilisini elinden alınca olanlar oldu: İkisini birden...

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, programının kapatılmasının ardından sosyal medyaya yöneldi. Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Esra Ezmeci, bir sosyal medya kullancısından gelen soruyla sinirden çıldırdı. Görenlerin ağzı açık kaldı. Ablası sevgilisini elinden alınca aile birbirine girdi. İkisini birden... Bu kadarı da pes artık! Bakın Esra Ezmeci nasıl bir cevap vermiş?

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Esra Ezmeci, Instagram hesabından soru-cevap etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ezmeci, bu sefer sinirden çıldırdı.

Dün akşam yeni bir soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, bir takipçisinden gelen soruyla çıldırdı.

Genç kadın ablası ile sevgilisinin birlikteliklerini öğrendiğini, ihanete uğradığını ifade etti. Bu durumun ihanet kısmına değil de toplum kısmına odaklanan sosyal medya kullanıcısı “Toplumda ‘aldatılmış’ denmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?” ifadeleri ile Esra Ezmeci’den yardım istedi.

Hem erkek arkadaşının hem de ablasının ihaneti ile sarsılan ancak uğradığı ihanetlere değil de toplum nezdinde nasıl gözüktüğüne odaklanan sosyal medya kullanıcısına, Esra Ezmeci’den yanıt gecikmedi. Ünlü Psikolog Ezmeci, şaşkınlık veren paylaşıma şu şekilde karşılık verdi:

“Toplumun ne düşündüğüne göre yaşarsanız mutsuz olursunuz. Çünkü en doğruyu yapsanız da sizi ve yaşadıklarınızı doğru bulmayan insanlar olacaktır. Hemen ablanıza ve sevgilinize sınır çizin ve hayatınızdan çıkarın.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —