Tarih: 12.03.2023 21:36

Ego 4. Bölüm İzle! FOX TV Ego üçüncü bölüm tek parça full izle

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV'nin yeni dizisi Ego'nun 4. bölümü 12 Mart günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Ego'nun dördüncü bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Fox tv Ego 4. bölüm izle dizi izle linki...

EGO 3. BÖLÜM KONUSU

Sibel ve Erhan, sır gibi sakladıkları gizemli üç güne ait fotoğrafların basına sızmasıyla iyice köşeye sıkışmışlardır. Fotoğrafları çeken kişi o evde yaşananlara da tanık olmuş mudur? Bu soru Sibel ve Erhan’ın hayatlarının merkezine oturur ve cevabını almak için fotoğrafları basına sızdıran kişiyi bulmaktan başka çareleri yoktur. Berkay’ın Tuncay’ın oğlu olduğunu öğrenen Tahir, aile içi dengeleri gözetmek zorundadır. Elif, Sibel’den alacağı intikamın planlarını kurarken, ortak düşmanlarını arayan Sibel ve Erhan kendilerine rağmen birbirlerine yakınlaşmaya başlarlar.

EGO DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı “Ego” için geri sayım devam ediyor.

EGO YENİ BÖLÜM

Ego dizisinin FOX TV'de 12 Mart günü yayınlanan 4. bölümünü (Ego 4. bölüm izle) tek parça full izleyebileceğiniz link.

EGO 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —