Tarih: 15.04.2023 15:53

Rize'de Reklam Panoları Ak Partili isme veridi

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de yaklaşan seçimler öncesinde, Reklam Panolarının AK Parti'li bir isme verildiği ortaya çıktı. AK Parti Rize Tanıtım Medya Başkanı Reşit Hapeloğlu'na verilen panoların önceki yüklenici firmanın ödeme yapmaması nedeniyle yeni bir ihaleyle Rize Medya şirketine verildiği öğrenildi.

Bu gelişmeler, seçim öncesi Rize'deki siyasi atmosferi etkileyecek gibi görünüyor. Özellikle AK Parti'nin seçim stratejilerinde reklam panolarının önemi büyük olduğu düşünüldüğünde, bu durumun siyasi tartışmalara neden olması muhtemel.

Ancak henüz bu gelişmelerin etkileri tam olarak bilinmezken, Rize'deki siyasi partilerin nasıl bir strateji izleyecekleri de merak konusu. İlerleyen günlerde gelişmelerin takip edilmesi ve seçim sonuçlarına etkisi gözlemlenmesi gerekecek.

MİLYONLAR KAZANACAK

Ayrı zaman da yazılı medya sahibi olan Hapeloğlu İş insanlığı ünvanı ile de ön plana çıkıyor. Çeşitli dallarda bir kaç işletmeninde sahibi olduğu biliniyor. Resteurant gibi dallarda da faaliyet gösteren Hapeloğlu Ak Parti'nin bir çok organizasyonunu yapıyor. Kısa sürede servetine servet katan Hapeloğlu'nun reklam panolarınından elde edeceği gelir milyonları aşacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —