Tarih: 01.01.2016 00:00

Bohemian Tarz El Dokuma Bohem Halı Modelleri RetroHali.com'da!

Facebook Twitter Linked-in

Bohem halı modelleri Avrupa ile Anadolu tarzlarını birleştirerek yeni bir yorum halinde sizlere sunmaktadır. Aslen Bohemlerden meydana gelen halk aslen Çek Cumhuriyeti’nin batısında yer alan, bir dönemler de Bohemya Krallığını oluşturan bölgedir.

Benzersiz yaşam tarzları ile tanınan bu halk özellikle 19. yüzyıl ardından bir moda haline gelmiş, böylece giyimden halılara kadar farklı yerde görünür olmuştur. Bu modada kullanılan parçalar, organik elyaf kullanılarak yapılmaktadır.

Büyüleyici bir yapısı olan Bohem halıadeta bir sanat eseri meydana getirmektedir. Farklı tasarımları sayesinde her yaşam alanına uygun yapısı bulunmaktadır. Retro Halı olarak size sunduğumuz farklı seçenekleri değerlendirirseniz, aralarından size en uygun olanlarına kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

Bohemian Halılar

Bohemian halı modelleri söz konusu modayı canlı bir şekilde yansıtmaktadır. 200 yıl gibi büyük bir zamandır farklı anlayışlar halinde yorumlanarak sunulmaktadır. Yüzde 100 pamuktan imal edilen bu ürünler büyük bir kullanışlılığa sahiptir.

El dokuma olan bu halılar, bu yönleri sayesinde verimli bir şekilde kullanılabilmektedir. Yaşam alanlarınıza Bohem havasını getirmek istiyorsanız bunların her birini inceleyebilir, büyüleyici seçenekler arasından size en uygun olanlarına karar verebilirsiniz.

Birinci sınıf kalitede olan bu ürünler, böylece güvenilir şekilde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Saçak ve kenar kısımları özel bir şekilde işlendiği için dayanıklılığı en üst seviyededir. Size sunduğumuz Bohemian halımodellerini inceleyebilir, aralarından size en uygun olanlarına karar verebilirsiniz.

Bohem Tarz Halılar

El yapımı halılar, günümüzde farklı seçenekleri içine aldığı için oldukça zengindir. Bohemian halı modelleri de bunların arasında yerini alır. Yaşam alanlarınıza Avrupa ve Anadolu karışımı bir hava getirmek istiyorsanız, yapabileceğiniz başarılı tercihlerden bir tanesidir.

Doğal malzemeler kullanılarak imal edilen bu halılar organik yapıda olan kök boyalar ile renklendirilmektedir. Bu bakımdan sağlıklı olduğu gibi boyası yıkamadan ya da güneşten zarar görmez. Böylece verimli bir şekilde kullanmanıza olanak tanır.

Eğer farklı Bohem halı modellerini incelemek ve aralarından size en uygun olanlarına karar vermek istiyorsanız, Retro Halı olarak sunduğumuz seçeneklere bakabilir, aralarından size en uygun olanlara karar verebilirsiniz.

Uygun fiyatlarımızdan yararlanarak, siparişlerinizi kısa sürede oluşturarak evlerinize yeni bir yaşam getirebilirsiniz.

El Dokuma Bohem Halılar

Retro Halı Bohemian halı modelleri arasında sadece el dokuma olanları, detaylı bir şekilde işledikten sonra sizlere sunmaktadır. Geniş kataloğumuz tüm zevklere uygun seçenekler arz etmektedir. Bu bakımdan sadece farklı renk ve motifler değil zengin ölçüler de yer almaktadır.

Bu bakımdan Bohem halıları tüm odalarda kullanabilirsiniz. Sermek istediğiniz yere göre değerlendirirseniz, aralarından size en uygun olanlarına kısa süre içinde karar verebilirsiniz. Retro Halı ile kullanışlı ve estetik modellere en uygun fiyatlar ile kavuşabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —