Tarih: 08.10.2023 14:37

Süper Lig’de Dev Maç! Kasımpaşa - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe, 8. hafta maçında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertliler, bu sezon hem ligde hem de Avrupa Konferans Ligi’nde oynadığı 15 maçta da galibiyet elde etti. Kasımpaşa ise ligde 10 puanla 11. sırada yer alıyor. İki takım arasındaki rekabette ise Fenerbahçe’nin büyük bir üstünlüğü bulunuyor.

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı 8 Ekim 2023 Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1’de canlı izleyebilirsiniz. Ayrıca maçın şifresiz yayınlayan uydu kanalları da bulunuyor. Maçın hakemi ise Mete Kalkavan olacak.

Kasımpaşa - Fenerbahçe Maçının Muhtemel 11’leri

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçında iki takımın da eksikleri bulunuyor. Kasımpaşa’da sakatlığı süren Mickael Tirpan forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de ise Cengiz Ünder ve Emre Mor’un yanı sıra Nazım Sangare ve Enner Valencia’nın durumları belirsiz. İki takımın da muhtemel 11’leri şöyle:

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Hadergjonaj, Ben Youssef, Brecka, Haddadi, Aytaç Kara, Sadiku, Hajradinovic, Thiam, Koita, Hodzic

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Serdar Aziz, Min-Jae Kim, Szalai, Caner Erkin, Gustavo, Ozan Tufan, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş

Kasımpaşa - Fenerbahçe Arasındaki Rekabet

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında bugüne kadar Süper Lig’de 40 maç oynandı. Bu maçlarda Fenerbahçe 32 kez galip gelirken, Kasımpaşa ise sadece 4 kez kazandı. 4 maç da berabere bitti. Fenerbahçe rakip filelere 102 gol atarken, Kasımpaşa ise 37 gol kaydetti. Fenerbahçe ayrıca son 6 lig maçını da Kasımpaşa’ya karşı kazandı. İki takım arasındaki en farklı skor ise geçen sezon deplasmanda 6-0’lık Fenerbahçe galibiyeti oldu.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —