Tarih: 01.01.2016 00:00

Şifresiz Taraftarium24 Olympiakos Anadolu Efes maçı canlı izle Justin Tv Jestyayın Selçuk Spor Tv Olympiakos Anadolu Efes maçını canlı kaçak izle

Facebook Twitter Linked-in

Olympiakos - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? | THY Euroleague

THY Euroleague'de heyecan devam ediyor. Anadolu Efes, 23. hafta maçında Yunanistan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak. Maçın yayın saati ve kanalı merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Olympiakos - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u ağırlayacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Olympiakos - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Olympiakos - Anadolu Efes maçı 3 Şubat Çarşamba günü saat 22.00'te başlayacak. Müsabaka S Sport'ta canlı yayınlanacak.

Olympiakos Anadolu Efes basketbol maçı için nefesler tutulmuş durumda. EuroLeague maçında iki takım karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Olympiakos Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Olympiakos Anadolu Efes maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Olympiakos Anadolu Efes maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Olympiakos ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek.

ANADOLU EFES'TEN KRİTİK GALİBİYET!

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 22. haftasında Anadolu Efes, Litvanya'nın Zalgiris takımını 80-70 mağlup etti.

Anadolu Efes, Euroleague'in 22'nci haftasında Zalgiris Kaunas'ı sahasında 80-70 mağlup etti. Anadolu Efes, bu sonuçla 11 galibiyetine ulaşırken Zalgiris Kaunas 10'uncu mağlubiyetini yaşadı.

OLYMPIAKOS ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 22:00'de başlayan Olympiakos Anadolu Efes karşılaşmasını S Sport 2 ve S Sport Plus kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Olympiakos Anadolu Efes takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

OLYMPIAKOS ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

NOT: SSport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —