Tarih: 18.04.2023 22:14

Üç Kız Kardeş 46. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle ! Üç Kız Kardeş son bölüm izle

Facebook Twitter Linked-in

Kanal D'nin dizisi Üç Kız Kardeş'in 46. bölümü Kahramanmaraş depremi ardından ertelenmişti. Kanal D yayın akışında bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacağı bilgisi paylaşıldı. Kanal D'de 18 Nisan gününde de yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 46. bölüm izle linki.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 45. BÖLÜM KONUSU

Türkan içine düştüğü tehlikeli durumdan kendini kurtarmaya çalışırken, o anda hiç beklenmeyen sürpriz bir misafir Türkan’ın yardımına koşar. Rüçhan ise Sevilay’ı kendi evinde gördükten sonra, düzenini geri almak için harekete geçer. Mesut’la ilgili yaşanan bir gelişme, Kalender Ailesinde duygusal anların yaşanmasına sebep olur.

Türkan yaşadığı korku dolu anlardan sonra yalnız kalmaktan korkarken, hareketleri de yavaş yavaş Somer’in dikkatini çekmeye başlar. İkilinin cephesinde, bebekleri konusunda ayrıca bir heyecanlı bekleyiş de söz konusudur. Mustafa, Derya’dan ayrı kalamayacağını anlayınca radikal adımlar atar. Dönüş ve Serdar’ın ilişkileri de farklı bir yola evrilirken, Dönüş artık kendisiyle ilgili büyük sırra doğru adımlamaya başlar. Türkan’ın tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışırken vereceği sınavlar da onu sınamaya devam edecektir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Mert Özcan, Ece Baliç yer alıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLE

Kanal D'de 18 Nisan Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 46. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 46. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —