Tarih: 01.01.2016 00:00

Dizipal Elite 6. sezon 4. bölüm izle! Dizipal Full HD Elite 6. sezon 4. bölüm Türkçe altyazı full HD izle!

Facebook Twitter Linked-in

Elite: 6. sezonda kaç bölüm var?

"Elite"in önceki tüm sezonları sekiz bölümden oluşuyor. 6. Sezon bir istisna olmayacak. Netflix, dizinin her biri 43 ile 61 dakika arasında değişen sekiz yeni bölümünü duyurdu .

Dizipal Elite 6. Sezon 4. Bölüm İzle!

6. sezon ne hakkında?

Samuel'in ölümünden sonra , yeni okul yılı, Las Encinas'ı daha iyi bir ışık altında sunmak için geçmişin felaket olaylarını örtbas etmeye çalışır . Ancak bu o kadar kolay değil çünkü sınıflardaki çatışmalar sistemik. Irkçılık, cinsiyetçilik, aile içi şiddet veya LGBTQIA insanlarına karşı ayrımcılık olsun - prestijli okul her türlü zorluğa sahiptir. Ancak sistemi işletenler kendileri harekete geçmediği için sistemi değiştirmek öğrencilerin elindedir .

Tanınmış karakterlerin yanı sıra yeni hikayeler de olacak çünkü Netflix beş yeni karakteri duyurdu . Akış hizmeti, bir süredir sosyal ağlardaki küçük teaser'larda işlerin yeniden heyecan verici ve dramatik olması gerektiğini gösteriyor.

Elite 6. Sezon Bölüm Kılavuzu

"Elite"in yeni sezonunun bireysel bölümleri neler hakkında? Burada bölüm kılavuzunda bulabilirsiniz :

Bölüm 1: panik ataklar

Ari, Mencía ve Patrick okula dönerler ve aile sorunlarının onları engellemesine izin vermemeye karar verirler. Isa'nın yeni kulübü resmen açıldı.

2. Bölüm: Selfie'ler

İsa'nın tecavüz davasında yeni bir gelişme var ve bu konuda herkesin fikri var. Ari, Nico'yu bir içki içmeye davet eder ve Patrick bir fedakarlık yapar.

3. Bölüm: Çıplak

Isa'nın arkadaşları yarı çıplak gerçeklerle onu neşelendirmeye çalışır. Rocío yeni yeteneğini ifade ediyor. Mencía, Sara ve Raúl'un ilişkisini merak eder.

4. Bölüm: Savaş

Arkadaşlar, Cruz'un önemli futbol maçını izler. Orada, bir tartışma kaosla ve şok edici şiddetle sonuçlanır. Sara acı verici bir karar verir.

5. Bölüm: Üzüntü

Javi, Isa'ya aklından çıkamayacağı bir fikir verir. Patrick, Iván'a kaybı konusunda yardım etmekte zorlanır. Raúl henüz Saraul.Goals ile bitiremez.

6. Bölüm: Tina

Iván duygularından uzaklaşmaya çalışır, Sara eski kalıplara kapılır ve Ari bir şeyi kapatmak ister. Isa bir işbirliği teklif ettiğinde Nico'nun şüpheleri olur.

7. Bölüm: Maskeler

Isadora House'daki bir "Venedik Karnavalı Gecesi", Isa'ya Dídac'ın yeni bir yanını gösterir ve Las Encinas'taki öğrencileri doğrudan aşk hastalığına gönderir.

Bölüm 8: Ayrılık

Önceki geceyi işlemeye devam eden Ari, kardeşlerini koruma sorumluluğunu üstlenir. Sonunda, Hugo'nun geçmişte yaptıkları onu yakalar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —