Tarih: 26.09.2023 07:38

Yargı Yeni Bölüm Fragmanı İzle, Yargı 65 Bölüm Fragman İzle

Facebook Twitter Linked-in

Yargı Yeni Bölüm Fragmanı İzle, Yargı 65 Bölüm Fragman İzle

Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir merakla beklenen 3. sezona 24 Eylül Pazar günü başlayan Yargı dizisi hayran kitlesini iyice artırdı. Sema Ergenekon’un senaristliğini yaptığı dizide taş üstünde taş kalmadı. Ceylin’in dişli bir savcı olduğu yeni sezonda Ilgaz’la ayrılıklarının ardındaki gizem henüz çözülmedi. 64. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı da geldi. İşte Yargı yeni bölüm fragmanı..

YARGI 65. BÖLÜM FRAGMANI

Milyonları ekran karşısına çivileyen Yargı dizisinde yeni sezonda Ceylin savcı oldu. Aradan 5 yıl geçti ve çocukları Mercan’a ne olduğu henüz çözülemedi. Ceylin’in yanındaki Elif’in sırrı bilinmiyor. Elif’in Aylin’e anne deyişi seyircilerin kafasını karıştırdı. Peki, Ilgaz ce Ceylin’in kızı Mercan’a ne oldu. Tüm merak edilenler Yargı 65. bölümde. İşte Yargı yeni bölüm fragmanı..


YARGI YENİ SEZON

Ilgaz’ın yokluğunda düştüğü dipsiz kuyudan mucizevi bir biçimde kurtulan Ceylin’in öfkesi alev alev. Fırtınaya tutulmuş sevdiğini kollarında dindirmeye çalışan, üstelik bu büyük aşkın onlara getirdiği tatlı bir sürprizi öğrenen Ilgaz… Hayat onları hiç bilmedikleri bir denizde dalgalarla savururken, zaman ruhlarına bambaşka şekiller verdi artık aralarındaki mesafenin kapanması için yeni bir mucize daha gerekli.

Bu sırada hayat herkes için yeni sürprizler hazırladı. İstanbul’un en başarılı avukatı olarak yine fırtına gibi esen Yekta Tilmen yeniden büyüdü. Bir yanda önüne gelen fırsatları değerlendirip ailesini bambaşka bir hayatla tanıştıran Osman, bir yanda ise nasıl bir bombanın üzerinde oturduklarının farkında bile olmayan Aylin… Yıpranmış ruhlarını onarmak isterken daha da derin acılarla sınanan Gül ve Metin sevgili olduklarını herkesten gizliyor. Yetişkinlik yolunda hızlı adımlarla ilerlerken beklemedikleri kadar tökezleyen Çınar, Parla ve Tuğçe… Tuğçe büyüdü polis oldu. Çınar ve Parla ise evliliğe ilk adımı attı.

YARGI 64. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YARGI DİZİSİ YENİ OYUNCULARI

Kaan Urgancıoğlu

Pınar Deniz

Şükran Ovalı

Uğur Polat

Hüseyin Avni Danyal

Ulvi Kahyaoğlu

Müge Bayramoğlu

Uğur Aslan

Zeyno Eracar

Cezmi Baskın




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —