Tarih: 16.04.2023 20:07

Demon Slayer 3. sezon 1. bölüm özeti ve incelemesi: Birisinin Rüyası

Facebook Twitter Linked-in

özet

Tanjiro, Upper Rank Six kardeşlerle yaptığı savaştan üç ay sonra bilincini geri kazanır. Tengen’in Zenitsu ve Inosuke ile birlikte iyileştiğini öğrenir. Tanjiro rehabilitasyon eğitimine devam ederken Insouke ve Zenitsu kendi görevlerine doğru yola çıkar.

Daha sonra Hotaru Haganezuka ona yeni bir kılıç yapmayı reddettiği için Tanjiro mistik ve gizli Kılıç Ustası köyüne doğru yola çıkar. Oraya varır ve köy şefi tarafından karşılanır ve ona Hotaru’nun çağrılacağına ve ona yeni bir kılıç yapması emredileceğine dair güvence verir.

Bu sırada Tanjiro, Love Hashira Mitsuri Kanroji ile tanıştığı kaplıcaya yönlendirilir. Tanjiro’nun sıcak misafirperverliğine her zamanki gibi hâlâ düşman olan Genya ile de tanışır.

Mitsuri, Tanjiro ve Nezuko ile akşam yemeği yer ve ona köyün bir yerinde onu daha güçlü kılabilecek gizli bir silahtan bahseder. Bu sırada Muzan, kalan beş Üst Derece iblisi çağırır. Mavi Örümcek Zambakını ve Ubuyashikileri bulamayınca hepsinin bu kadar hayal kırıklığı yaşamasına öfkeleniyor.

Gyokko bu konuda yeni bilgilere sahiptir ve bu nedenle Hantengu ile birlikte bir göreve çıkar. Demon Slayer 3. sezon 1. bölüm, Tanjiro’nun ormanda genç bir çocukla sohbet eden Mist Hashira Muichiro Tokito’ya bakmasıyla sona erer ve orada başka biri var gibi görünüyor, Tanjiro’nun rüyalarında gördüğü adama çok benzeyen biri.

Gözden geçirmek




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —