Tarih: 19.11.2022 14:26

Yellowstone'un İkinci Spin-off'undan Teaser Yayınlandı!

Facebook Twitter Linked-in

Taylor Sheridan'ın yaratıcılığını yaptığı Yellowstone'un merkezindeki Dutton ailesinin önceki neslinin salgın hastalıkların, tarihi kuraklığın ve Büyük Buhran'ın yaşandığı, içki yasağının sona erdiği dönemde başlarından geçenleri mercek altına alacak olan 1923 dizisinden teaser yayınlandı. İlk sezonu sekiz bölümden oluşacak olan dizi, 18 Aralık'ta Yellowstone'un yeni bölümünün ardından Paramount Network'te prömiyerini yapacak ve geri kalan bölümler 1 Ocak'tan itibaren haftalık olarak Paramount+'ta ekrana gelecek.

İlk çıkış adı 1932 olan ancak yaratıcı ekibin hikâyeyi on yıl kadar önceye götürmeye karar vermesiyle ismi değiştirilen dizinin başrollerinde yeni neslin aile büyükleri Jacob ve Cara Dutton'a hayat veren usta oyuncu Harrison Ford ve Oscar ödüllü oyuncu Helen Mirren yer alırken, Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Julia Schlaepfer ve Jerome Flynn gibi isimler onlara eşlik ediyor. Harrison Ford televizyonda ilk kez büyük bir rolü üstlenirken, bu mecraya yabancı olmayan Mirren'ın dört Emmy ödülü bulunuyor.

ABD'de kablolu televizyonda sürekli olarak en yüksek reyting alan dizilerden biri olan Yellowstone 4. sezonda haftalık ortalama 7 milyondan fazla izleyiciye ulaşırken, Sam Elliott'ın başrolünü üstlendiği 1883 de yayın dünyasında büyük ses getirmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —