Tarih: 27.11.2022 10:48

TRT 1 canlı izle linki ile şifresiz canlı maç izle! TRT1 ve TRT Spor ile Dünya Kupası maçları canlı izle ekranı! 26 Kasım 2022

Facebook Twitter Linked-in

TRT Spor canlı yayın ile Dünya Kupası maçlarını takip etmek isteyen futbolseverler araştırmalarına başladı. 26 Kasım 2022 Bugün maçları naklen izleyen vatandaşlar internet üzerinden TRT 1 ve TRT Spor canlı yayın izle ekranı üzerinden yayınları naklen takip ediyor. Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda bugün heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İşte TRT 1 canlı izle ve TRT Spor ile Dünya Kupası maçları canlı izle ekranı ve tüm detaylar.

DÜNYA KUPASI MAÇLARI NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

2022 FIFA Dünya Kupası turnuvasındaki tüm maçlar, TRT ekranlarından canlı ve naklen futbolseverlerle buluşacak.

Futbolun bir numaralı organizasyonu, Türkiye sınırları içinde TRT 1TRT Spor ve TRT 4K kanalı ile TRT İzle dijital platformundan takip edilebilecek.

TRT 1 CANLI İZLE

2022 FIFA Dünya Kupası maçlarını canlı takip etmek için aşağıdaki linke gidiniz.

TRT1 CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇLARIN KESİNTİSİZ İZLENEBİLMESİ İÇİN TRT'DEN ÖNEMLİ ÇAĞRI

TRT, Dünya Kupası maçlarının Türkiye sınırları içinde daha kaliteli ve kesintisiz izlenebilmesi için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Duyuruda, TRT HD Türkiye kapsaması Türksat frekans olarak, "Uydu; Türksat 4A, Frekans;11794, Polarizasyon; V (Dikey), Sembol Oranı; 30000, FEC; 3/4" bilgileri paylaşıldı.

TRT FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT 4A

Frekans 11794

Polarizasyon V(Dikey)

Sembol Oranı 30000

FEC ¾

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —