Tarih: 04.01.2023 11:11

Tuğba Özay'ın Acı Günü!

Facebook Twitter Linked-in

Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay, 68 yaşında hayatını kaybetti. İstanbul'da yaşayan aile fertleri, 30 Aralık akşamı Muğla'nın Marmaris ilçesinde konseri olması ve babasına olan düşkünlüğünü bildikleri için İlhan Özay'ın kaybını ünlü isimden sakladı.

Sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapan ünlü şarkıcı, babasının yoğun bakımda tedavi gördüğünü ancak yaşayıp yaşamadığı bilgisinin kendisinden saklandığını belirtip, sevenlerinden dua istemişti. Tuğba Özay'ın, "Babam yaşasın, ben öleyim. Ne olur dua edin" paylaşımı yürek yakmıştı.

Şair ve ödüllü ders kitabı yazarı babasının ölüm haberini konser sonrası öğrenen Tuğba Özay, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Çok erken gitti. Yeni yıl hediyesi bu olmamalıydı. Konser sonrası Ankara’ya gidecektim, beni İstanbul uçağına bindirdiler. Meğer haberleri varmış, benden saklamışlar.” 

"HEP SENİN BAŞININ UCUNDA OLACAĞIM"

İlhan Özay’ın cenazesi önceki gün, Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. Tarifsiz bir acı yaşayan Tuğba Özay, sabaha kadar babası İlhan Özay'ın mezarı başında bekledi. 44 yaşındaki manken, Instagram hesabı üzerinden duygularını dile getirdi: 

"Hep yanında olacağım canım babacığım… İlk gecende seni yalnız bırakabilir miydim? Ne ilk gece, ne bugün, ne yarın... Ben hep senin başının ucunda olacağım. Ta ki yanına gelene dek! Geleceğim babacığım, yanına da geleceğim… 'Alev alev üşümek nedir' bana bunu öğrettin ya babacığım. Hayatta her şeyi sen öğrettin bana ama keşke bunu öğretmeseydin! Kızın Guguk..."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —