Tarih: 20.04.2023 16:20

Popstar Yarışması'ndan İslam'a Yönelen Özlem Osma, Anne-Babasını Umre'ye Götürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Bir dönemin popüler ses yarışmasına çıkarak söylediği şarkılarla adından söz ettiren Özlem Osma yıllar sonra her şeyi bırakıp tesettüre girme kararı almıştı. Maneviyata yönelerek kendimi İslam'da bulduğunu söyleyen Özlem Osma ismini de Mekselina İslam olarak değiştirdi. Son günlerde sosyal medyada eşi ve çocuklarıyla paylaşım yapan Mekselina İslam son yaptığı hareketle herkesi duygulandırdı.

"KIZIM SANIRIM BU GİDİŞLE GİDEMEYECEĞİZ"

Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan Mekselina İslam anne babasına sürpriz yaptı. İslam, anne babasını yıllardır çok istedikleri Umre'ye götürdü. Müjdeli haberi onlarla paylaştığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Meksilina şu notu ekledi.

"Annemle babam hayatları boyunca umreye, hacca gitmek istemişlerdi. Çok fazla çocuk sorumlulukları olduğundan, hep para biriktirip onların yuvalarını kurmaya çalıştılar. Son bir numara bekarımız kaldığından, Babamın bir gün şu sözü ettiğini duydum “kızım bu gidişle sanırım biz hiç gidemeyeceğiz kutsal topraklara. ”O gün dedim ki kendi kendime “senin de bir şeyler yapman lazım.” Bizim de islamla geç tanışmamız, korona, afetler derken niyetimizi ortaya koyabilmemiz çok zaman aldı. Keşke diyorum, keşke daha önce tövbe etmiş olsaydık da buraları daha erken görmüş olsaydık. Olsun bu günleri nasip eden Rabbimize hamdolsun. İsteyen herkese bir kadir gecesi gelip beytullahı tavaf etmek nasip olsun"

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU!

Ünlü ismin bu hareketi sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Anne babasının gözyaşlarına boğulduğu anları gören birçok sosyal medya kullanıcısı; "Hayırlı evlat", "MaşaAllah rabbim hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin", "Ne güzel histir bir anne baba için. Rabbim sebep olan evlatlarını da sevindirsin, katından mükafatlandırsın", "Allah senden razı olsun Dünyada verebileceğin en n özel hediyeyi verdin onlara Ayağına taş değmesin", "İzlerken ağladım… Ne güzel düşünmüşsünüz ne kadar anlamlı, Kendi annem ve babam geldi gözümün önüne keşke yaşasalardı ve onlarla gitme imkanım olsaydı. Babama umre nasip olmuştu Hac ise çıktığı sene hastalanıp gidemedi vefat etti, annem hep hastaydı hiç nasip olmadı", "MAŞALLAH" ne güzel ne güzel ne güzel Mübarek bir hediye “ALLAH” sizleri sevindirsin kabul etsin "inşaALLAH", "Allah razı olsun sizlerden kardeşim ne çok sevinmiş anne babanız rabbim kabul eylesin ziyaretlerini bizlere nasip eylesin inşallah" yorumlarında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —