Tarih: 17.06.2023 13:08

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Zorlu Maçta İrfan Can Kahveci Bizi Sevindirdi

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Milli Futbol Takımı'nın Letonya'yı 90+5. dakikada attığı golle 3-2 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Büyükekşi'nin ifadeleri şu şekildedir:

"Teknik ekibimizi gerçekten tebrik ediyorum. Beklediğimizden çok zorlu bir maç oldu. Birçok kez geriye düştük, ancak son dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle sevince boğulduk. Galler maçına odaklanırken gol yememiz moralimizi oldukça bozmuştu. İrfan'ın golüyle bu olumsuz duygulardan kurtulduk.

Rakip takımın oyuncuları oldukça uzun boylu idi ve her hava topunda kalecimizi zorladılar. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde ülkemize büyük bir sevinç yaşatmak istiyoruz. Milli takımımızın taraftarlarıyla daha sıkı bir bağ kurmak için bazı çalışmalar yapmak istiyoruz. Sosyal medya hesaplarımızı tekrar canlandırdık ve hep birlikte takımımıza destek vermek için bir araya gelmeliyiz.

Galler maçını kazanırsak liderlik konusunda önemli bir adım atmış olacağız. Halkımızı Samsun'daki maça davet ediyorum, birlikte bu önemli maçta takımımıza destek olalım."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —