Tarih: 02.10.2022 14:44

Manisa Salihli'nin çöp sorunu çözülüyor

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğindeki Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli'nin 50 yıllık, her geçen gün ve hızla büyüyen çöp sorununu bir an önce çözmeye çalışıyor. kaldırıldı. Bu sorun nedeniyle Salihl'in ailesi, Duraşlı ilçesindeki büyük şehrin şantiyesine inşa edilen rampa ile atıklarını Uzunburun katı atık depolama sahasına taşımaya başladı. Her gün 
 çöp toplama istasyonuna gelen 30 tonluk tırlar, bölgede toplanan çöpleri alarak, Alaşehir ilçesi Killik Mahallesi'ndeki trenle ulaşım organizasyonuna ulaştırıyor. Manisa Başkent Bölgesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Adem Gökçe ve yetkililer Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret etti. 
. ziyarette Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz ve Salihli Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Gün de hazır bulundu. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Salihli'nin kanayan yarasının çöp sorununu çözmek için çok çalıştığını gösteren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Bölgemizdeki çöp sorununu ortadan kaldırmak için 50 yıl daha az uğraşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ne kadar teşekkür etsek az. Tüm olumsuzluklara rağmen Duraşlı Mahallesi başkent alanı şantiyesinde rampa kullanıma açıldı. Atık istasyonuna gelen 30 tonluk tırlar bölgemizde toplanan atıkları alarak başkent bölgesindeki Uzunburun katı atık depolama sahasına götürüyor. Salihli Belediyesi'ni ziyaret eden Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Adem Gökçe, başkentten Salihli İl Müdürü'nü de ziyaret etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —