Tarih: 24.04.2023 12:21

Hadise ve Murda'dan beklenmedik buluşma!

Facebook Twitter Linked-in

Hadise ile Mehmet Dinçerler, 5 aylık evliliklerini bitirme kararı alarak yollarını ayırmıştı. İkilinin boşanma sürecinde ayrılık nedeniyle ilgili bir çok iddia ortaya atılmıştı. Bu iddialardan biri ise Hadise'nin Murda ile yakınlaşması oldu.

Hadise'nin, klibinde ve konserinde Murda'yla samimi görüntüler vermesine, eşi Mehmet Dinçerler ve ailesinin tepki gösterdiği ileri sürülmüştü. Mehmet Dinçerler ve ailesinin, şarkıcının meslektaşına sarılmasına kızdığı ve evde kriz çıktığı iddia edilmişti. 

DİNÇERLER AİLESİNDEN HADİSE'YE TEPKİ

Mehmet Dinçerler ve ailesinin, şarkıcının meslektaşına sarılmasına kızdığı ve evde kriz çıktığı iddia edilmişti.

HADİSE İLE MURDA GECELERDE

Geçtiğimiz yıl İmdat' adlı bir şarkıya imza atan Hadise ile Murda, önceki gece Bebek'te buluştu. Ünlü şarkıcılar, balıkçıda yedikleri yemeğin ardından çıkışta objektiflere yansıdı.

Yeni şarkısı 'Feryat' müzikseverlerle buluşturan Hadise, önceki gece Bebek'teydi. Balık restoranından çıkan 37 yaşındaki şarkıcı, geçen yıl 'İmdat' parçasına imza attığı rapçi Murda ile birlikteydi. Yeni bir proje olduğunu söyleyen popçu, "Hurda ile yeni bir şarkı çalışması başlattık" diyerek bombayı patlattı. Hadise daha sonra ise "Bugün çok konuşmayacağım. Sizlere kolay gelsin arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

Murda'nın bindiği VIP aracı takip eden Hadise, Kuruçeşme'deki bir kulübe girdi. Basın mensuplarını fark eden ikili, önce Etiler'de gezdiler, daha sonra Kuruçeşme'deki mekana girdiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —