Tarih: 16.12.2022 22:39

CANLI İZLE! Partizan Anadolu Efes canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Partizan Anadolu Efes maçı için nefesler tutulmuş durumda. Euroleague maçında Partizan Anadolu Efes karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Partizan Anadolu Efes, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Partizan Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Partizan Anadolu Efes maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Partizan Anadolu Efes basketbol maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

ANADOLU EFES BASKETBOL MAÇI

Ligde son maçında İstanbul'da İspanya'nın Cazoo Baskonia takımına 83-78 mağlup olan Anadolu Efes, 13 maçta 7 galibiyet ve 6 yenilgiyle 7'nci sırada yer alıyor.

Partizan ise 4 galibiyet 9 mağlubiyetle 15'inci sırada bulunuyor.

PARTİZAN ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 22:30'da başlayan Partizan Anadolu Efes karşılaşmasını S Sport Plus ve S Sport 2 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Partizan Anadolu Efes takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz... İşte canlı maç izle linki...

PARTİZAN ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —