Tarih: 23.09.2023 21:23

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı, Kızılcık Şerbeti 32 Bölüm İzle

Facebook Twitter Linked-in

Kızılcık Şerbeti'nde şok gelişme! Doğa velayetini kaybetti

Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Fatih, kızını almak için tehlikeli yollara başvurmaya karar verdi. Doğa'nın tuttuğu avukatın ikili oynaması davanın seyrini değiştirdi. Haklıyken haksız duruma düşürülen Doğa, kızı Cemre'nin velayetini kaybetti.

Kızılcık Şerbeti'nin 31. bölümünde, Doğa'nın tuttuğu avukatın, Fatih'in adamlarıyla anlaştığı ortaya çıktı. Avukat, davanın seyrini Fatih'in lehine çevirmek için Doğa'ya karşı yalan beyanlarda bulundu. Bu durum, Doğa'nın davayı kaybetmesine neden oldu.

Doğa, kızı Cemre'nin velayetini kaybetmenin şokunu yaşarken, Fatih ise zafer kazanmış bir edayla kızına kavuştu. Fatih, Doğa'nın karşısına çıkarak, ona intikamını aldığını söyledi.

Doğa'nın velayet davasını kaybetmesi, dizinin gidişatını nasıl etkileyecek merak ediliyor. Doğa, kızını geri almak için ne yapacak? Fatih, Doğa'yı ve ailesini nasıl tehdit edecek?

Ömer'in hastalığı ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti'nin 31. bölümünde, Ömer'in hastalığı da ortaya çıktı. Ömer, geçirdiği bir kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Ömer'in ciddi bir hastalığa yakalandığını söyledi.

Ömer, hastalığı öğrendiği için çok üzüldü. Ancak sevdiklerini üzmemek için bunu herkesten gizlemeye karar verdi. Ömer'in hastalığı, Kıvılcım'ı derinden etkiledi. Kıvılcım, Ömer'in yanından ayrılmadı ve ona destek oldu.

Nursema ve Ertuğrul'un arkadaşlığı başladı

Kızılcık Şerbeti'nin 31. bölümünde, Nursema ve Ertuğrul'un arkadaşlığı başladı. Nursema, hatlarının satışından dolayı çok mutlu oldu. Bu mutluluğu kutlamak için arkadaşlarıyla bir araya geldi. Bu sırada Ertuğrul ile tanıştı. Ertuğrul ve Nursema, birbirlerinden hoşlandılar.

Nursema ve Ertuğrul'un arkadaşlığı, dizinin ilerleyen bölümlerinde aşka dönüşebilir mi?

Pembe, Alev'e öfke kustu

Kızılcık Şerbeti'nin 31. bölümünde, Pembe, Alev'e öfke kustu. Pembe, Alev'e karşı içindeki nefreti kusmaktan çekinmedi. Alev, Pembe'nin sözlerinden etkilendi ve Abdullah'ın yanına gitti. Ancak Abdullah, Alev'in istediği cevabı ona veremedi.

Pembe'nin Alev'e karşı öfkesi, dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl bir etki yaratacak?

Kızılcık Şerbeti'nin 32. bölümünde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin 32. bölümünde, Doğa'nın velayet davasını kaybetmesinin şoku yaşanacak. Ömer'in hastalığı da dizinin ana konusu olmaya devam edecek. Nursema ve Ertuğrul'un arkadaşlığı, dizinin ilerleyen bölümlerinde aşka dönüşebilir mi? Pembe'nin Alev'e karşı öfkesi, dizinin gidişatını nasıl etkileyecek?

Kızılcık Şerbeti'nin 32. bölümü, bu akşam saat 20.00'de Show TV'de olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —