Tarih: 01.02.2023 21:48

Kulübeye Tıklat Filmi | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Facebook Twitter Linked-in

Film hakkında

3 Şubat 2023’de gösterime giren gizem, gerilim ve korku türünde yer edinen filmdir. Toplam 1 saat 40 dakikadan oluşan film, ABD yapımıdır.

Yapım ABD’de New Jersey eyaletinde Burlington bölgesinde çekildi.

Filmin yönetmenliğini meşhur isim M. Night Shyamalan üstlenirken, senaristliğini M. Night Shyamalan, Steve Desmond ve Michael Sherman kaleme aldı.

 

Filmin oyuncu kadrosunda Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Kristen Cui, Nikki Amuka-Bird, Abby Quinn ve Rupert Grint şeklinde adlar içeriyor.

Film IMDb‘de bine yakın oy aldı ve 5,9‘luk puana haiz oldu.

Filmin orijinal adı: Knock at the Cabin

 

Fabelmanlar Filmi | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Kulübeye Tıklat Filmi mevzusu

Filmin mevzusu, keyifli başlamış olan tatilleri, kapılarında dört yabancının bitmesiyle kabusa dönen bir ailenin hayatına odaklanıyor. Eric ve Andrew, evlatlık kızlarıyla Wen ile beraber New Hampshire kırsalındaki ücra bir kulübede tatile çıkar. Onların yaşamı, silahlı dört yabancı tarafınca rehin alınmalarıyla bambaşka bir hal alır. Aileden, kıyametin önlenmesi için sıkıntılı bir seçim yapması istenir. Dış dünya ile bağlantıları olmayana aile üyeleri, her şeylerini kaybetmeden ilkin zor bir karar vermek zorundadır.

Kulübeye Tıklat filmi oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Filmin oyuncu kadrosunda Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Kristen Cui, Nikki Amuka-Bird, Abby Quinn ve Rupert Grint şeklinde adlar içeriyor.

Dave Bautista – Leonard
Jonathan Groff – Eric
Ben Aldridge – Andrew
Nikki Amuka-Bird – Sabrina
Kristen Cui – Wen
Abby Quinn – Adriane
Rupert Grint – Redmond




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —