Tarih: 27.06.2023 14:04

Fenerbahçe'den Ayrılan Enner Valencia, Internacional'e Transfer Oldu: Taraftarların Büyük Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe'den ayrılan Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional'e transfer olmuştur. Yeni takımının taraftarları, Ekvadorlu yıldızı büyük bir coşkuyla karşılamıştır. Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekibi Internacional'e transfer olan Enner Valencia, yeni takımının taraftarları tarafından büyük bir coşkuyla karşılanmıştır. Ekvadorlu yıldız, kalabalığın arasında yürümekte zorlanmıştır. Bu anlar sosyal medyada da büyük ilgi görmüştür.

Valencia, Fenerbahçe'de gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmiş, Süper Lig'de gol kralı olmanın yanı sıra Avrupa'da en çok gol atan üçüncü futbolcu ünvanını da elde etmiştir. Bu başarılarıyla tanınan Valencia, Internacional taraftarları tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştır.

Ancak Valencia'nın ilerlemekte zorlandığı da görülmüştür. Binlerce Internacional taraftarı, havaalanında toplanarak yıldız futbolcuyu meşaleler ve tezahüratlarla karşılamıştır. Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ekvadorlu golcü, 1 saat boyunca taraftarlarla resim çektirdikten sonra aracına güçlükle binebilmiştir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —