Tarih: 07.02.2023 20:42

Müge Anlı'da dehşete düşüren cinayet itirafı! Stüdyo birbirine girdi

Facebook Twitter Linked-in

25 yaşındaki Mustafa Yılmaz, 17 gün ortadan kaybolmasıyla ilgili olarak, eşi Nurten Yılmaz, babası ve kuzenini sorumlu tutarak Müge Anlı'ya başvurdu. 

MÜGE ANLI ELAZIĞ OLAYI, MUSTAFA YILMAZ BULUNDU MU?

Elazığ'da 25 yaşındaki Mustafa Yılmaz, evlendikten 17 gün sonra ortadan kayboldu. Bu olay, kendisini arayan eşi Nurten Yılmaz’ın şüpheli kaybından babası ve kuzenini sorumlu tutarak Müge Anlı’ya başvurmasıyla daha da karmaşık ve çok daha önemli bir hal almıştı. Mustafa Yılmaz’a ne olduğu, nerede olduğu ve Müge Anlı Elazığ olayının ne olduğu merak ediliyordu. 

Müge Anlı

KUZENİ VE BABASINI SORUMLU TUTUYOR!

Olayın cinayet veya istismar ihtimali üzerinde yoğunlaşmaya başlandı. Nurten Yılmaz, eşinin kaybından babası ve kuzenini sorumlu tuttu. Üstelik kuzeni Onur Yılmaz hem kendi kuzeni hem de Mustafa Yılmaz’ın kuzeniymiş. Konuyla ilgili olarak, 2 Şubat'ta sıcak bir gelişme yaşandı. Kayınpederi ve olaya bulaşmış olan diğer isimler şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Ayrıca kuzen Onur Yılmaz'ın yurtdışına kaçırılma ihtimali de üzerinde duruluyor. Mustafa Yılmaz'ın nerede ve nasıl olduğu hâlâ tam olarak bilinmiyor. Ancak, Nurten Yılmaz arayışına devam ediyor. Öyle görünüyor ki, bu olayın ne olduğu kısa sürede ortaya çıkacak ve Mustafa Yılmaz'ın son durumu hakkında bir açıklama yapılacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —