Tarih: 21.06.2023 12:18

İzmir Bayraklı'da Türkmenistanlı 4 Kişinin Cesetleri Bulundu, Zanlı Tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde yapılan korkunç bir keşif sonucunda, derin dondurucu ve buzdolabında Türkmenistan vatandaşı olan dört kişinin cesetleri bulundu. Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Saparmurat Haliyev tutuklandı, ancak yardım ve yataklık yaptıkları öne sürülen üç kişi serbest bırakıldı. Olayın soruşturmasını yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bayraklı ilçesinde 18 Haziran tarihinde gerçekleşen bu olayda, üç kadın ve bir erkek Türkmenistan vatandaşının kasten öldürüldüğüne dair şüpheler üzerinde duruyor.

Gözaltına alınan Saparmurat Haliyev ile birlikte emniyetteki işlemleri tamamlanan diğer üç kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Saparmurat Haliyev, cinayet zanlısı olarak tutuklanırken, diğer üç kişi ise yardım ve yataklık iddialarıyla serbest bırakıldı.

Yaşanan olayın detaylarına bakacak olursak, polis ekipleri Bayraklı ilçesindeki bir eve gittiğinde, derin dondurucuda anne Gülkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyarova (30) ve Laçin Geldiyarova (28) ile Ruslan Kerimov'a ait cesetlerle karşılaştı. Şüpheli S.H., Çeşme ilçesindeki bir operasyonla yakalandı ve gözaltına alındı.

İşte bu korkunç cinayet olayının ardından yaşanan gelişmeler ve tutuklama kararıyla birlikte soruşturma süreci devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —