Tarih: 10.09.2023 21:34

Eylül ayı ÖTV'siz araçları belli oldu! Engelli vatandaşlar tek kuruş vergi ödemeden araç sahibi olacak

Facebook Twitter Linked-in

Araç fiyatlarının her geçen gün arttığı Türkiye'de, ÖTV'siz araç alma hakkı bulunan engelli vatandaşlar için Eylül ayı listesi belli oldu. Listede yer alan araçlar, diğer araçlara göre neredeyse yarı fiyatına satılıyor.

Eylül ayı ÖTV'siz araç fiyat listesi şu şekilde:

ÖTV'siz araç satın alma hakkından faydalanmak isteyenlerin yüzde 90 engeli bulunduğunu gösteren engelli raporuna sahip olması gerekiyor. ÖTV'siz araç satın alan vatandaşlar, aracı aldıkları gün itibari ile 5 yıl süresince aracı satamaz ya da devredemez. Süre tamamlandıktan sonra aracın satılması ya da devredilmesi mümkün hale geliyor.

Listeyi gören hangisini alacağını şaşırıyor

Eylül ayı ÖTV'siz araç fiyat listesi, engelli vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Listenin yayımlanmasıyla birlikte, engelli vatandaşlar hangi aracı alacağına karar vermekte zorlanıyor.

Listede yer alan araçlar arasında Dacia Sandero Stepway, Kia Stonic, Skoda Fabia, Dacia Duster, Kia Rio, Renault Clio, Hyundai Bayon, Citroen C3 ve Seat Arona yer alıyor.

Fiyatlar daha fazla artmadan ÖTV'siz araç alın

Araç fiyatlarının her geçen gün arttığı Türkiye'de, ÖTV'siz araç alma hakkı bulunan engelli vatandaşlar için bu fırsatı kaçırmamak önemli. Fiyatlar daha fazla artmadan ÖTV'siz araç alma hakkını kullanmak isteyen vatandaşlar, listedeki araçlar arasından istediklerini tercih edebilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —