Tarih: 13.11.2022 20:02

Hurda fiyatları artacak mı? Güncel 9 Kasım alüminyum, demir, bakır ve krom hurdası fiyatları

Facebook Twitter Linked-in

Hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından belirleniyor Belirlenen güncel fiyatları ile hurdalar hurda satışı yapan birey ve firmaların bilgisine sunulmak adına listeleniyor. Listelerde Kasım ayı genel olarak bir durgunluk yaşamaya devam ediyor ve güncel hurda fiyatlarının artıp artmayacağı merak edilmeye devam ediyor. Farklı geri dönüşüm firmaları tarafından belirlenen hurdalarda ortalama fiyatlar 9 Kasım için güncellendi ve listelerdeki yerini aldı.

Hurda fiyatları artacak mı?

Güncel hurda fiyatlarında Kasım ayı sabit bir ilerleyiş gösterdi. Hurdalar için belirlenen güncel fiyatlar Kasım ayı içerisinde zam ya da indirimler almadı. Ancak bu durumun değişmesi açısından da bazı tahminler devam ediyor. Artan enerji maliyetleri ile 2022 yılı içerisinde zamlar almaya başlayan hurda fiyatlarında artışların bir süre daha görülmemesi bekleniyor. Hurdalar şimdilik belirlenen sabit fiyatlardan satışa devam ediyor ve hurdalar için gündemde bir fiyat artışı yok.

Güncel hurda fiyatlarında son durum

Güncel hurda fiyatları daha çok metal hurdaları olarak alınıp satılan alüminyum, demir, bakır ve krom hurdaları için yayınlanıyor. Yayınlanan listelerde yer alan güncel fiyatlara baktığımızda, Kası ayı içerisinde hurda fiyatlarında genel bir sabit ilerleyiş hakim. Hurda fiyatları Kasım ayında artış ya da azalışlar almadı. Bu durumda da geri dönüşüm firmaları sabit fiyatlarda hurda alımı gerçekleştirmiş oldu. Güncel hurda fiyatları ise şu şekilde karşımıza çıktı:

Alüminyum hurdası güncel fiyatları

Güncel alüminyum hurdası fiyatları otomotiv sanayiinde kullanılan alüminyumların hurdaları için belirlenmektedir. Belirlenen güncel fiyatları ile alüminyum hurdaları şu şekilde karşımıza çıkıyor:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —